Goed verpakt en snel geleverd en een leuk extra sample erbij. Helemaal top
Goede service en snelle levering en niet te vergeten Bedankt voor de extra cadeautje
Snelle service, goede product/ prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering
Zeer tevreden en snelle afhandeling en prima product.
100 vacuumzakken besteld, 32 ontvangen. 2x gemaild, geen reactie. Een spoedige reactie zou ik zeer waarderen.
Beste EH, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met de levering van je order. Ik zie dat mijn collega op je mail heeft gereageerd. Helaas werkt zij hier niet meer en kan ik daardoor niet inzien wat er verstuurd is. Indien je klacht nog opvolging nodig heeft zouden we je willen vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin de omschrijving van de klacht en je bestelnummer of een verwijzing naar dit Review ID 0e6bc45b-3e28-445f-9fbe-cbba8b3d6b0e. Je mag ons ook tussen 9 en 18u van maandag t/m vrijdag altijd bellen op: 045 528 4444. Indien je een mailtje stuurt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, ^NT All4Plants klantenservice
I found all the products I wanted at conpetitive prices. Best of all I received everything very quickly.
Reeds al meerdere bestellingen gedaan ondanks de azijnzeikers onder ons. Bestellingen gedaan van rond de 80-130 euro. Diverse producten besteld waaronder elektrische. Keurig binnen een dag (of twee) in huis en zonder gedoe. Over klantenservice geen mededelingen daar ik (nog) geen gebruik heb moeten maken daarvan.
Ik heb er nu een paar keer besteld en alle keren ging dat snel. Alleen de laatste keer duurde het slechts een paar dagen langer, omdat het om levende organisme ging en daar kreeg ik netjes een mailtje van dat het iets langer duurde en zelfs dat had ik nog snel binnen. Wat een fijne winkel. GA ZO DOOR :-)
Netjes, verzorgd, snel en anoniem:)
Snel geleverd en ook een voordelige prijs
Always good service! Thanks!
Makkelijke site, gunstige prijzen en de levering was zeer snel dus gewoon prima.
Goedemiddag, Ik heb op de site spider Free besteld maar in de verpakking zit web Free ?
Fantastisch thank you
Medewerkers geven persoonlijke hulp
Als zelfstandige is communicatie en tijdsafspraken heel belangrijk voor onze planning waarmee zij geen rekening mee houden. Na 3dagen is de bestelling nog steeds niet klaargezet omdat ze bestellingen niet klaarzetten als je nog niet betaald hebt wat logisch is maar waarom bied je klanten dan aan om cash te betalen bij afhalen wat heel onlogisch is? Voorraad online klopt niet. Vaak uitstellen. Als ze vandaag gereed zeggen dan is het pas overmorgen klaar. Als ze morgen gereed zeggen dan bedoelen ze het volgende week.
Beste Imad, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Ik zie in ons systeem onder dit nummer een order die betaald is met creditcard. Deze is dezelfde dag aan DHL meegegeven. Helaas weet ik het fijne dan ook niet van de order die je had willen afhalen. We doen ons uiterste best om voorraadverschillen te voorkomen. Helaas kan het met meer dan 4000 artikelen voorkomen dat er toch een foutje in staat. Onze oprechte excuses voor het ondervonden ongemak. We hopen dat je blij bent met de ontvangen producten. Mocht je verder nog vragen hebben over deze bestelling of onze producten, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Met vriendelijke groet, ^NT All4Plants Klantenservice
snel levering uitstekend
Niets ontvangen.
Beste Thea, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je het pakketje nog niet hebt ontvangen. Betreft de leveringstijd het volgende: in ons systeem kan ik zien dat je op 10 september een bestelling bij ons hebt geplaatst, vervolgens hebben wij deze op 10 september om 16:53 verzonden. DHL haalt 's avonds de pakketten op, helaas is het vanaf dat moment niet meer aan ons. Zojuist heb ik de track & trace van jouw bestelling bekeken en volgens deze heeft je pakketje bij DHL vertraging opgelopen. Het verwachte bezorgmoment volgens de track & trace is vandaag tussen 12:05 en 14:05. Hopelijk heeft deze uitleg ervoor gezorgd dat je tevreden bent over onze gehele service inclusief logistiek. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen dat we snel weer een order van je mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, ^DM Klantenservice All4Plants
ik heb besteld : 3 navulverpakkingen Bayer Garden Buxatrap aan 12,95€ per stuk. (zie factuur) Wat wordt geleverd : 3 navulverpakkingen Solabiol BUXAtrap : kostprijs per stuk 12,75€ Dus qua prijs wordt ik reeds ******en daar ik 0€,20 teveel betaal per vulling. Tot daar toe. Ik heb de navullingen gebruikt in mijn Bayer bauxatrap . Resultaat : NIHIL Geen enkele buxusmot voelt zich aangetrokken tot deze feromonen. Ze blijven me wel rustig om te oren vliegen Wat de prod datum betreft : 10/2018 Is dat nu de datum van fabricatie of de vervaldatum...ik weet het niet Besluit : veel betaald voor product dat vervallen (?) is maar in elke geval geen resultaten geeft Je kan ervan op aan dat ik mijn kenissen zal verwittigen
Beste Emile, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het geleverde product. Uiteraard kan het voorkomen dat er een fout in de feromoon zit, maar het is ook mogelijk dat het aan het gebruik ligt. Dit product ontvangt namelijk slechts een verwaarloosbaar aantal klachten. Zodoende willen we graag hier wat tips geven, afkomstig van de online tuinman .nl over het gebruik van de Buxatrap: "De feromooncapsule in een feromoonval heeft een bereik van 15 meter in diameter rondom de mottenval. Dat is een oppervlakte van 200 vierkante meter (m2). Maar deze straal zegt niet alles over het aantal feromoonvallen je in de tuin moet ophangen. Het effectief gebruik van een trechterval is ook afhankelijk van de omvang van de mottenplaag. Bij een grote plaag is het verstandig om meer feromoonvallen te gebruiken. De seksgeurstof in een feromoonval werkt dan minder krachtig. Dat komt omdat er bij een grote plaag veel vrouwelijke buxusmotten buiten de val aanwezig zijn die de geurstof ook afstoten. Er wordt daarom ook wel eens gezegd: “Hoe meer je hangt, hoe meer je vangt” Het aantal buxusmotvallen die in jouw tuin nodig zijn bepaal je door: Aantal vierkante meters op te meten Omvang van de plaag waarnemen Bepalen op welke plaatsen buxus staat. Bijvoorbeeld voortuin en achtertuin. Wanneer er een grote plaag is, adviseer ik om 1 buxusmotval te plaatsen per 25 m2 oppervlakte. Hang nooit meer dan 1 buxusmot val per 10 m2. Anders werken de lokstoffen elkaar tegen en is het vangen van buxusmot minder effectief. Let Op! Raak het feromoon absoluut niet aan met je handen. Dit zorgt ervoor dat jouw geur op de lokstof komt. Daardoor is de seksgeurstof van de vrouwtjes buxusmot minder sterk." Wat het merk betreft; Solabiol heeft dit product van Bayer Garden overgenomen. Het EAN (Europees product nummer) is identiek, waardoor ik met zekerheid kan zeggen dat het hetzelfde product betreft. Ik hoop dat deze informatie helpt. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen doen, mail of bel gerust. Met vriendelijke groet, ^NT All4Plants Klantenservice
Zie 1 zin
Goed ingepakt zo moet het top.
Helemaal tevreden
Keurig verzorgd verstuurd