snelle bestelling en levering

snelle bestelling en levering

Ruim na 17.00 besteld, toch de volgende dag bezorgd, prima verpakt met gerecycled vulmateriaal en een niet al te grote doos. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Positief perplex over de super snelle levering en aangekochte product!

Zeer snelle levering!! Kreeg een email nadat ik op een zondagnacht mijn bestelling had geplaatst, dat de levering al onderweg was en een uurtje later, rond 15:30u stond DHL al aan de deur. Helaas was ik niet thuis, ....zo rap , zeker omdat men vanexcuses maakte dat de zending mss vanwegen Corona blablabla...later kon zijn. Over het product zelf kan ik nog niet veel zeggen. Wel dat na 3 dagen al wat resultaten kon zien zoals herstel van PH waarden, blad mooi groener, geen brandplekjes en knopzetting idd beter verloopt! Nu hopen dat dit zich nog meer verbetert/stabiel blijft. Over 3 weekjes als het goed is kan ik pas zeggen of ik het zo waardeer dat de 5e ster een feit wordt!?.... Gegroet, Sjaakie.

Fast

2 times I ordered. Fast, easy and very good service!

Wat een slechte (geen) service!!

60x60 plantenbak besteld. Is in werkelijlheid 56x56, staat niet in de omschrijving. Er moest iets in staan van 58x58...dus past niet! Ik vind de retourkosten daarom ook niet voor mijn rekening zijn. Als het product voldeed aan hun beschrijving dan was er nix aan de hand natuurlijk.... Meneer vond dat ik moest weten dat die bakken schuin weglopen. Staat ook op de site van hun leverancier. Maar jah....ik bestel niet bij hun leverancier hahaha. Ik heb nog even op een andere site later gekeken en die hadden het er wel netjes bij vermeld.

Bestelling snel en goed thuis

Makkelijk besteld Goed verpakt Snel verzonden Graag tot een volgende keer

Snelle levertijd tegen een goede prijs

Positieve ervaring met de leverancier

Snel en goed

De kniestukken voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Hier kan ik weer heerlijk mee in de tuin werken.

Prima goede webshop

Verder geen aan of opmerkingen

Prompte en adequate reacties

De levering was prima qua tijd. Product bleek beschadigd na ontvangst, na reclamering per e-mail en nazending van foto's werd per omgaande een creditnota ontvangen. Terugbetaling volgde aansluitend. Pico bello, dus.

Snelle levering met DHL

Goede informatie over de levering

bestelling klopte maar bij de levering ging het mis

mijn bestelling was snel besteld,maar bij de verzending is er schijnbaar iets mis gegaan. op 12 -8 besteld en op 19-8 geleverd.

Bestelling ging makkelijk. Levering zoals afgesproken. Wat wil een mens nog meer?

Vandaag besteld, morgen in huis

Snelle levering, netjes verpakt. Ik kreeg alleen geen orderbevestiging, waardoor ik me afvroeg of bestelling goed was doorgekomen. Dat bleek dus wél het geval.

Makkelijk en snel

Product was makkelijk te bestellen en na 1 werkdag al geleverd.

Prima bedrijf

Snel!!!

Wat ontzettend snel!! Na het bestellen, volgende dag al in huis. Hier ga ik vaker mijn potgrond kopen

Goede service en een ruim assortiment

Ik heb geen auto, en daarom laat ik grote zakken tuinaarde thuis bezorgen. Alles is keurig geleverd in een doos en gelijk de volgende dag al bezorgd. Heel snel.

Prima geregeld

Niks mis mee

goed product

Niet duur, goed product en snelle levering

Snel besteld en snel ontvangen TOPPIE

Topzaak

Overweldigende ervaring

Super, ik wist niet dat dit mogelijk was. Snelle levering. Wat een fantastische aankoop. Ik ga er gelijk mee aan de slag. Boven alle verwachtingen en enorme kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat de zeef niet van gerecycled plastic is. Denk ik. Het stat er althans niet expliciet bij, dus dat zal dan wel niet. Jammer.

Tevreden over de bestelling. Snelle levering! TOP

Goede service en snelle verzending

Prima webshop

Top! Echter...

Ik heb afgelopen jaar meerdere bestellingen bij all4plants gedaan, die allemaal vlekkeloos zijn verlopen. De website is duidelijk, met een groot assortiment en veelal ruim voorraad. Verder bieden ze ook scherpe prijzen ten opzichten van haar concurrenten binnen het segment en zijn ze zeer consistent in levering. De enige kritiek die ik heb is de snelheid van de website en de zoekfunctie. De zoekfunctie geeft te veel resultaten terug (ook producten die niks met de search key te maken hebben) en normaal navigeren adhv. productcategorie/merk gaat stroef omdat de website traag is. Hierdoor is het soms moeizaam een specifiek product te vinden of grote bestellingen bij elkaar te klikken. Deze kleine irritaties zullen mij er echter niet van weerhouden nogmaals een aankoop te doen bij deze winkel voor met name (herhaaldelijke) plantenvoeding.

6 Rangeerweg

Susteren 6114BC