Pas na 2 x bellen een hele late levering

Na 3 weken wachten op de bestelling ben ik gaan bellen en bleek dat mijn bestelling ergens tussen wal en schip zat. Dan hoop je dat er aktie wordt ondernomen, maar ook dat was niet zo. Pas nadat ik had geëist dat het bestelde voor 30 juli geleverd moest zijn anders eiste ik terugbetaling, werd er eindelijk geleverd. Zeer slechte ervaring, maar wel mijn eerste en laatste bij jullie

Snel, correct Ben bijzonder behulpzaam bij levering

Zie boven

Excellent

Good value, fast shipping & no hassle.

Super blij

Zeer correct snel en goed verzorgd

Prettige en correcte afhandeling

Snel

Snel en eenvoudig bestellen. voor herhaling vatbaar!

snel en goed

Fijn

Ik had potgrond besteld en het is heel snel geleverd. De verzendkosten waren ook nog heel hoog

Heel goed!

Goed en heel goed.

Alles zoals beloofd!

Precies gekregen wat ik besteld heb en levering zoals beloofd. Blij mee.

TOP

GOED PRODUCT EN KEURIG VERPAKT EN OP TIJD GELEVERD

always good service

always good service

Ik had met klem gevraagd om de aflevering niet op woensdag te laten plaatsvinden en dat verzoek is gelukkig gehonoreerd. Schaamde mij een beetje omdat de leverancier in het wateroverlastgebied zit. Dan heb je wel wat anders aan je hoofd. Een van de twee zakken rozenaarde was inderdaad kleddernat, maar ik heb mijn nieuwe klimroos (tot nu toe) niet horen klagen.

Goede prijs en snelle levering

De prijs voor het product en de levering zijn goed. Product de volgende dag geleverd.

Alleen lang gewacht had even een mail gestuurd

Huono

Tilattua tavaraa ei ole vielä saapunut.

• Suosittelisitko yritystämme muille? No

Een dijk van een service

Helemaal super dat er uberhaupt nog iemand aan mijn pakketje heeft gedacht in Limburg afgelopen weekend. xD.

Prima snoeischaren

Jammer van de kleine (lak)schades, vermoedelijk t.g.v. de verpakking

Snel en netjes

Snelle en correcte levering dik tevreden hoe het is afgewikkeld een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Sterren leverancier

Top goede kwaliteit

En hele snelle levering

Zeker nu het geleverd wordt door DHL ipv DPD loopt alles gesmeerd.

Is goed

Ik ben erg blij met mijn aankopen

Goed bedrijf, slechte bezorging dhl

Alles top geregeld al meerdere keren bij dit bedrijf, enige minpunt is dat er zaken word gedaan met dhl als vervoerder. Iedere keer de melding u was niet thuis ookal zit je bijna voor je voordeur, de bezorgers hebben geen zin ok te tillen en brengen het gewoon naar een pick-up point. Oftewel flink verzendkosten betalen en het uiteindelijk nog zelf op moeten halen midden in het centrum. Hierdoor 4 sterren wegens de goede service, wanneer er ook met andere bezorger gewerkt word dan zeker 5 sterren.

Snel verwerkt en verzonden.Top

Goed bedrijf

Insectenvallen

Helaas plakken de vallen heel slecht en het jruipend ongedierte loopt er helaas gewoon langs. Zonde van het geld

6 Rangeerweg

Susteren 6114BC