Onjuiste mededeling op site!

Bij bestelling stond op de site dat er nog 1 artikel in voorraad was. Bleek later onjuist, waardoor levering vertraagd werd. Als van tevoren bekend was geweest dat er geen voorraad was, zou ik niet besteld hebben.

Prima service!

Snelle service, prima!

Eindelijk de juiste containerzakken gevonden. Top kwaliteit.

Accuraat,snel,en zeer goed

Snelle levering,goede producten,en netjes met volgen via track&trace

Goed product

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Prima werd goed geïnformeerd toen bestelling binnen was

Zie hierboven en verkoper was erg behulpzaam en aardig!

Niet compleet

Een tank doorvoer zonder afsluitrubbers. Helaas kan er niets mee.

Goede prijs kwaliteitverhouding en vlotte verzending zonder poespas.

mijn eerste ervaring is top

aankoop is keurig verzorgd en snel aangekomen.

LEUKKKKKK

Werd geleverd na 4 dagen -> DHL is gewoon wat trager hier.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van wanneer ze gaan bezorgen. Artikel is ook nog eens goed verpakt.

Keurig geleverd

Ook een super bezorger

Betrouwbaar en snel bezorgd

Bezorging en afhandeling goed.

Levering en afhandeling order goed

All4plants = ALL GOOD!

Top, niks op aan te merken!

Onbetrouwbaar en slechte service

Ik bestel vrijdag ruim voor 17.00 een schakelkast, waarbij de website duidelijk aangeeft dat het product voorradig is, en het met grote waarschijnlijkheid de volgende dag hier zou zijn, zaterdag dus. Het komt niet aan. Maandag en dinsdag weer niets, ook geen email. of telefoon. Dan neem ik contact op per email, en pas op woensdag krijg ik de mededeling "door een voorraadverschil is de schakelkast niet meer leverbaar'. Ik kan wel een andere schakelkast bestellen als ik €15 extra overmaak werd er verteld. Verder geen excuses voor het lange wachten of het niet kunnen leveren. En ik moest er dus zelf achteraan. Uw garanties blijken dus niet betrouwbaar, en wie zegt mij dat ik na de bijbetaling van €15 niet weer dagen moet wachten en dan weer meer moet betalen? Dit lijkt op oplichting. Gelukkig kreeg ik mijn vooraf betaalde geld wel snel terug Ik raad deze webshop iedereen af.

Prima service en snelle bezorging top

Buona

Dovreste mettere un misurino è una tabella dosaggio per il set biobizz è un foglio illustrativo per informare come fare. Prendereste qualche stella in più

• Ci consiglieresti? Si

Goede website, redelijke prijs, snel bezorgd

Niks aan roe te voegen.

Snelle levering.

Tevreden

Tevreden over het geleverde product

De tuinkersen vinden het een prettig product. Netjes en snel geleverd. Helemaal top.

Nieuwe bestelling

Gewoon weer super en snel geregeld

Fantastische webshop

Gekozen voor ophalen in de winkel. Ontzettend vriendelijk geholpen. Aan het assortiment zie je dat ze echt verstand van zaken hebben en producten voor elke portemonnee. Super blij mee!

6 Rangeerweg

Susteren 6114BC