Goede koop

Mooie Bestron plafondventilator gekocht. Goede kwaliteit, mooie prijs en snel geleverd.

Prima in orde

Zeer snel verzonden. Dezelfde dag verstuurd. Netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden. Prima in orde.

Snelle en goede levering

Het bestelde product was heel snel binnen en de bestelling zelf ging ook goed. Een aanrader.

Snelle levering.

Snelle levering en service. Product voldoet aan de omschrijving. Goede overzichtelijke website

Zoals altijd gewoon weer top

Goede producten veel keuzes perfecte service

Snelle levering van het door mij bestelde product.

Snelle levering van het door mij bestelde product. En het product voldoet aan mijn verwachtingen.

Snel geleverd en netjes verpakt

Mijn bestelling was snel geleverd en netjes en goed verpakt

Snel aflevering

Ik had de verkeerde meter besteld maar heb contact gehad en binnen een paar dagen had ik de goeie in huis

Slechte service

Kon mijn product waar ik niet tevreden over was iei niet retourneren, kreeg een kortingsbon aangeboden voor mijn volgende bestelling?? Niet akkoord mee gegaan. Na aandringen kon ik het retourneren. Dit gedaan volgens instructie. Ze geven aan het pakket niet ontvangen te hebben….. En kunnen me verder niet helpen. Hier doe ik dus geen aankoop meer.

Makkelijk te bestellen en goede service

Website via een zoekmachine gevonden en product besteld. Goede omschrijving van het product en was snel binnen en goed in gebruik.

Alles top

Er was even wat vertraging, maar na contact had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Prettig contact, top bedrijf!

100 cm meetbak

Product voldoet aan mijn eisen ,deze bak is betaalbaar

Goede levering

Toeslag voor aarden iets minder wadoor aarden nog duur wordt maar levering is prima

Snel, vakkundig en duidelijkheid

Snel, vakkundig en duidelijkheid

Perfect!!!

Goede ervaring

Zeer snelle correcte levering

Levering was keurig op tijd en goed verpakt.

Profesjonalny sklep i obsługa

Dobry wybór artykułów, atrakcyjne ceny i bardzo szybka dostawa.

• Poleciłbyś nas? Tak

Snelle zending, goede prijs, goede producten

^

prima prijs prima levering

prima prijs prima levering

Goede prijs, snelle levering

Gewoon prima, alles wat ik bestelde was precies wat ik ervan verwachtte.

Goede kwaliteit

Perfect de speciton

Goed = Goed (keurig) Mvg.Davy.

Gewoon goed

Ze doen wat ze beloven