Response from the business owner
Beste P, V.
Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service.
Ik begrijp dat u niet tevreden was over de geur van de gekochte capsules. De geopende verpakking kunt u helaas niet retourneren. De ongeopende verpakking uiteraard wel. We hebben hierover ook duidelijk gecommuniceerd: "U mag de ongeopende verpakking natuurlijk retourneren en hiervoor ontvangt u ook het door u betaalde bedrag van € 4.75 retour. Echter kan ik u dit in dit geval niet adviseren aangezien de verzendkosten om het te retourneren hoger zijn dan de kosten van het product." De kortingscode voor uw volgende bestelling was zodoende uit coulance aangeboden als compensatie voor dit ongemak.
Vervolgens heeft u zelf besloten het product via de brievenbus en zonder track&trace code op te sturen. Helaas hebben wij dit product nog niet retour ontvangen. Zodra het bij ons binnenkomt zullen wij uw retour afhandelen. Tot die tijd kan ook ik u niet anders berichten. We hopen dat uw zending snel opduikt.
Mocht u verder nog vragen hebben over deze bestelling of onze producten, neem dan gerust opnieuw contact met ons op.
Vriendelijke groet,
^NT All4Plants klantenservice