In deze tijd is het niet vanzelfsprekend dat je een betrouwbare webshop treft maar deze is goedkoop betrouwbaar en doen wat ze vermelden op de site netjes
Ik had een onkruidsteker gekocht en bij DHL bleek een verhindering in het proces. De klantenservice van all4plants gebeld en zij gingen het uitzoeken. De volgende dag kreeg ik een telefoontje dat het geregeld was en dat DHL diezelfde dag nog ging bezorgen. Fijn dat deze inzet gedaan wordt want dat maak je ook weleens anders mee bij andere bedrijven
duidelijke zoekfunctie op de website en mooie planten. Erge snelle levering en planten in prima conditie
Voor het eerst iets besteld bij all4plants vanwege de snelle levertijd. Helaas duurde het iets langer dan dat was aangegeven maar ben toch tevreden over de levering.
Netjes verpakt en supersnel geleverd. Een aanrader!!!
Perfecte levering en goedekwaliteit
Veel keus en goede kwaliteit en snelle levering
ik ga later vandaag mijn orchidee in een andere pot zetten met de door julkie geleverde materialen in de hoop dat hij het redt.
De kwaliteit van het product is goed, je wordt goed geïnformeerd over de levering van je bestelling.
De bestelling is netjes afgeleverd. Mijn vraag over de langer dan verwachtte levertijd is telefonisch en via de email vriendelijk afgehandeld.
Beste Marguérite, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er uitgerekend met jouw bestelling iets mis is gegaan door de drukte bij ons. Dat vinden wij ook erg jammer. We informeren over de mogelijk afwijkende bezorging - door o.a. corona – op verschillende kanalen, waaronder Google. Ook op onze website informeren we dat er in onvoorziene gevallen niet altijd aan de levertermijn kan worden voldaan. Gelukkig gaan in 98% van de gevallen de pakketjes nog altijd dezelfde dag de deur uit. We hebben geen 100% positieve reviewscore, maar het overgrote deel ontvangt zijn pakket zoals afgesproken: voor 17:00* besteld, vandaag verzonden. Hopelijk ben je geholpen met deze informatie. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen doen, mail of bel gerust. Met vriendelijke groet, ^NT All4Plants Klantenservice
Original review
Ik zou graag een antwoord willen hebben op een email die ik een week geleden gestuurd heb met mijn vraag/opmerking over de levertijd. Deze review hoeft niet geplaatst te worden maar wellicht krijg ik op deze manier antwoord op mijn mail.
Op tijd geleverd! Prima! Het artikel moet ik nog gebruiken, dus hoop dat dat ook goed is!
ontving het artikel na bestelling de volgende dag, goed verpakt.
Snel reactie
Goede service en snelle levering
Goed product voor een goede prijs top. zeker het aanbevelen waard
Netjes en Snelle leveringen, ook vragen beantwoord men netjes, Allround tuinieren online shop! Super!
Keurig verpakt en netjes geleverd.
Order was accurate and I received all my products in good order. Have used most so I can say they are all working. Will order again :)
Niets bijzonders gemerkt, klantenservice, aankoop en verzending gelijkwaardig aan de meeste webshops.
Hi Leo, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat alles zoals verwacht is verlopen. Gezien je neutrale beschrijving van onze service zijn we benieuwd waarom je toch voor een onvoldoende score (5) hebt gekozen. Uiteraard willen we graag blijven verbeteren. Ik heb je een verzoek tot aanpassing gestuurd zodat je ons in je review kan laten weten wat er beter kan of je kan ons een e-mail sturen ([email protected]) met daarin de omschrijving van het probleem en de gewenste verbetering, dan kunnen wij hier ook echt mee aan de slag! Ontzettend bedankt! We zien je reactie met plezier tegemoet. Groene groetjes, ^NT All4Plants klantenservice
Besteld Betaald bezorgd is blije klant
de wisserbladen in de trekker zijn ongelijk, iets wat de inpakker ook had kunnen zien! Best wel jammer dit, want ik zou de moeite weer moeten nemen om dit te retourneren en een ander product aan te vragen. Ik moet hier even over nadenken. mvgr. Pascal
Beste Pascal, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat het product niet naar wens is. We raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Indien u een fotootje meestuurt van het defect kunnen we dit vaak al beoordelen en bij het reageren u ook een retourlabel meezenden. We proberen het retourproces dan zo makkelijk mogelijk te maken. Echter ben ik bang dat hetgeen wat u als defect beschrijft, geen defect is. Ik ben naar de vloerentrekker in het magazijn gaan kijken en wat u beschrijft komt bij zga elke Gardena vloerentrekker voor. (Zelfs op de foto op de Gardena site zelf zag ik een kleine afwijking.) Doordat de trekker schuin gehouden dient te worden bij gebruik, zou een verschil tussen de twee zijden van de rubbers geen probleem moeten vormen. Indien de vervorming bij u echter zo ernstig is dat het product niet naar behoren werkt, dan zien we uw retour graag tegemoet en vervangen of refunden we het product. Indien het niet werkt zullen wij de kosten hiervoor voor onze rekening nemen. Ik wil hierbij wel eerlijkheidshalve vermelden dat hetgeen u meld - zoals uitgelegd hierboven - waarschijnlijk niet als defect wordt gezien door ons testcentrum. Ik heb de extra moeite genomen om Gardena voor u te bellen i.p.v. u door te verwijzen en de klantenservice daar bevestigde dit verhaal. Ook zij gaven aan dat u hen altijd een foto van het product ter beoordeling mag mailen. Hopelijk heeft deze info u geholpen, bespaart dit u het retourproces en kunt u het product met een gerust hart in gebruik nemen. Vriendelijke groet, ^NT All4Plants
We hebben op 22 april een handzaai machine besteld. En nu, op 3 mei, na mail en telefoontje nog steeds niets ontvangen.
Hi Agnes, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat er een probleem was met de levering. Ik heb je order nagekeken en zie dat DHL het pakket op vrijdag ontvangen heeft en helaas pas dinsdag heeft kunnen leveren. Gelukkig zag ik ook dat de bestelling nu dus geleverd is en hopen we dat u blij bent met de geleverde producten. Onze excuses voor het ongemak. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen doen, mail of bel gerust. Vriendelijke groet, ^NT All4Plants klantenservice