Gewoon goed

Goed.

Goed.

Snel en goed

De betalingsmogelijkheid iDeal deed het niet op de website, maar ik kreeg wel een orderbevestiging binnen. Heb de klantenservice gebeld, en die heeft het probleem netjes en snel opgelost. Producten werden ook snel geleverd, dus dat was fijn!

tevreden

Eenvoudig bestelproces. Helaas niet gelukt om binnen 24 uur te leveren. Prima accu-grasmaaier.

Goed zoals verwacht en zo als het hoorde.

Makkelijk tebestellen en duidelijk over bezorgkosten

Waren te laat met leveren, maar kreeg gelijk excuses en korting voor evt volgende bestelling

Een dag later met verontschuldigingen.

Ik heb het pakketje een dag te laat binnengekregen. Er zat een kaartje met excuses en 5% korting voor de volgende bestelling. Netjes.

Prima producten, voldoet aan mijn verwachting

De produchten zijn van prima kwaliteit. De levering duurde iets langer dan verwacht. De zoekfuncties op de websitw vond ik wat minder. Verder wel een prima service!

Niet aan te bevelen

Helaas heb ik een slechte ervaring met dit bedrijf, meer dan 2 maanden op mijn online bestelling moeten wachten. Ook werd hier niets over vermeld, elke keer zelf contact moeten opnemen. Jammer. Volgens mij kan dit stukken beter.

Prima ervaringen

Goede service snelle levering veel artikelen

Snelle bezorging en goede prijzen!

Very

Good

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar, snelle levering en prima kwaliteit

Prima. Snelle levering. Alles in orde

Goede service alleen heb 4 dagen moeten wachten op 1a2

Goede service alleen heb ik langer moeten wachten dan dat ze aangegeven hadden.

Echt toppie geen enkel minpunt

prima, snel en keurig geleverd

Gewoon een aanrader

Planten worden snel geleverd. Zeer mooie en goeie kwaliteit. Top service. Kan niet anders dan aanbevelen.

Snelle levering met goed product

Fijne leverancier

Alles prima! Doe zo verder!

Alles super gelopen! Goed assortiment! Goede prijzen! Snelle levering! Doe zo verder!

prima geleverd

dik tevreden ,kom zeker nog een x terug

Eerlijk bedrijf

Gewoon goed en normaal bedrijf

6 Rangeerweg

Susteren 6114BC