Gaat altijd goed

Snel gevonden snel geleverd

Top supersnel geleverd!

Comfortable

Good products and fast shipping

Zeer snel!

Bestelling spoedig ontvangen

Goed verpakt. En snel geleverd.

Lekker snel geleverd. Ideaal

Geen klachten, hoor. Duidelijk overzichtelijk en snel

Vandaag besteld morgen al in huis en voor de best prijs ook nog

Prima product

Beste prijs

Kwaliteitsvolle producten aan een scherpe prijs en snel geleverd!

Heel goed.

Besteld en direct gekregen!

's Middags besteld, de volgende werd het pakket geleverd.

Alles in orde

Alles in orde

Fijn stoffer en blik goed en snel bezorgd

Een heel fijn stoffer en blik. Goed op de hoogte gehouden van verzending en bezorging. Zeer tevreden

Heel snel en verder oké

Super goed

Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Deel van aankoop kapot geleverd, krijg geen reactie.

Bij de aankoop zat een kapotte Planten/ Bato bak. ( Overige wel goed en ook snel geleverd) Hierop gemaild maar kreeg geen reactie. Gebeld, en kreeg te horen dat ik foto's moest sturen van de aankoop en doos. Dit gedaan , echter nu weer totaal geen reactie. Om deze reden ontevreden, slechte service!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Bestellen via de website ging makkelijk en snel, en de productbeschrijving met foto's was erg gedetailleerd, waardoor ik sneller een keuze kon maken en mijn bestelling kon plaatsen.

Heeft niet het gewenste effect gehad.

Heeft niet het gewenste effect gehad

Veel keuze, snelle levering.

Goed en snel

Top deal op prachtige planten!

Ik ga zeker vaker hier een bestelling plaatsen, mn nieuwe planten arriveerden erg snel en waren zorgvuldig verpakt.

Uitstekende service

Snel en voordelig het juiste product geleverd.

Totale mislukking !!!!!

De goederen die ik bij u heb besteld, zijn al twee of drie jaar niet aangekomen. Ik heb meerdere keren e-mails geschreven.

Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐

"Eerst wat twijfels door gedoe met de bezorging (DHL liet weer wat steekjes vallen), maar de klantenservice van All4Plants heeft dit echt uitstekend opgepakt. Ze denken mee, reageren snel en hebben het probleem keurig opgelost. Een bedrijf dat echt geeft om haar klanten!" Top !!!!

Rangeerweg 6

6114BC Susteren