uitstekend

Ik raad het ten zeerste aan, een zeer goede winkel, goede service, snelle verzending en lage prijzen.!!!

Alles super! Danke. Bedankt. Merci.

Tip-Top

Super snelle bezorging!

Goeie producten, snelle levering en scherpe prijzen.

Altijd prima service

Prima service, goed verpakt en snel in huis

Snellere levering

Erg slecht!

Verzendt een product dat drie jaar (!) over de houdbaarheidsdatum heen is en maakt veel ophef over de terugbetaling: is niet bereid de oorspronkelijke verzendkosten te vergoeden, noch de kosten voor het terugsturen. Dit is een absolute belachelijke situatie. Dit is bedrog.

Past goed op de kraan

Is een hele fijne schroefdraad draait goed vast een goede koppeling voor de tuinslang aan te koppelen kan altijd op de kraan blijven zitten een goede oplossing voor de kraan in het toilet zit ook niet in de weg

Top. Ga zo door

Keurig, precies wat ik besteld heb. Goede prijs, snelle levering.

Geweldig!

Geweldig kan niet beter jullie zijn top,,en eerlijk dat vindt ik zeer belangrijk

Prima shop

Merkproducten die vriendelijk geprijst zijn en snel geleverd worden, top!

Value for money

Bestelproces: snel en simpel. Levering supersnel en alles voor een goede prijs!

Uitstekende service, vriendelijk personeel.

Mijn buurman en ik kwamen tussen 11-11.30u ons tuinmateriaal ophalen. Het inladen duurde iets langer dan we zelf verwacht hadden, waardoor we tijdens de middagpauze van het magazijnpersoneel nog wat moesten doorladen. Desondanks bleven de magazijniers ons zonder morren helpen. Zeer vriendelijke mannen die ook echt helpen bij het zwaardere hef-tilwerk en nuttige tips geven om het materiaal ongeschonden te vervoeren.

Goed product en snel geleverd

Keuze was goed te maken. De site geeft goede informatie over het product.

Alles correct en op tijd geleverd

Ik had iets verkeerd gedaan bij de bestelling. contact opgenomen, werd vriendelijk te woord gestaan en het probleem was zo opgelost. Bestelling snel ontvangen. Was een uitgebreide bestelling, maar alles was aanwezig. Zeer tevreden over de blumat beregening spullen en over de service van all4plants.

Ups en downs

Mijn bestelling bleef op zich laten wachten, maar na enkele mails was dit vlug opgelost. Menselijke fout was de oorzaak. Van zodra dit opgelost was, werd mijn bestelling de volgende dag reeds geleverd. Eind goed, al goed!

Top kwaliteit

Vlotte afhandeling

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Snelle levering en goede materiaal kwaliteit.tevreden!

Niks op aan te merken! Zeer aanbevolen!

Ok

Goede kwaliteit

Goede prijs, Snel geleverd,

Betrouwbaar en een snelle verzending

Ik bestel hier vaker en nooit problemen gehad echt top

Ben heel tevreden met de waterdief die ik gekocht heb. Snel bezorgd en van goede kwaliteit.

Snel geleverd naar volle tevredenheid

Product is wat ik had verwacht

Rangeerweg 6

6114BC Susteren