Goede en snelle levering

Ik had mijn bestelling supersnel in huis. Goede service.

uitstekend

snel geleverd

snelle levering volgens beloftes

probleemloze bestelling.

Goed product voor een scherpe prijs

Ik heb een Gardena snoeizaag met telescopische steel gekocht. Dit voor een scherpe prijs. Ik ben erg tevreden.

Binnen 24 uur verzonden , uitstekende service

Meerdere bestellingen gedaan en allemaal perfect , snelle verzending, goede prijzen, email service is ook gewoon goed binnen 24uur een antwoord terug met aandacht in de zin van goede uitleg en zorg voor de klant. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen voor diegenen die twijfel hebben.

Snel geleverd.

Mijn bestelling werd snel geleverd. En was in een lekker compacte doos verpakt. Dus makkelijk naar boven te dragen. Alleen het bestellen vond ik wel irritant, de website is zo langzaam als dikke str....

Vlot geleverd en makkelijk bestellen

Snel en keurig geleverd

De planten die ik heb ontvangenissen er prima uit

Prima planten ontvangen nu het voorjaar afwachten hoe het tot bloei komt kan niet wachten

Excellent

Super !

goede website makkelijk bestellen

gewoon goed en snel geregeld

Uitermate vlotte afhandeling

Besteld, betaald en volgende dag in huis. Uitstekende afhandeling

Ga zeker weer bij dit bedrijf bestellen

Super goed.

Heel erg tevreden.

Top winkel snelle verzending

AAAAAAA++++

Prima product.

Prima product, snelle levering! Keurig verzorgd.

Very poor customer service

Shockingly bad customer service, they have a we don’t care after we have your money attitude. They are very out of touch with what is needed to run a webshop and will push all responsibility for issues on to the customer. If you get a clearly faulty item, it is left to the customer to sort it out. As the customer you will have to pay to send it back and wait for who knows how long while they sort themselves out. AND AS WAS TOLD DIRECTLY TO ME BY NICOLE, that their customers are stupid and always at fault, so that is why they make it so difficult to sort out any situation. They should either bring their attitude and ideas into 2020 or just shut down.

Geen vertaling

Ik heb een ph set besteld voor 60 testen wel snel geleverd maar de gebruiksaanwijzing is in het engels en dat bij een ingewikkelde materie is Ditte tijdrovend om het goed uit te voeren.

Prachtige plantenbakken, zeer snel geleverd

De plantenbakken (een soort fietskarbak) die ik zocht heb ik bij all4plants gevonden, ze zijn van goede kwaliteit en vergeleken met andere aanbieders een stuk voordeliger. De volgende dag al in huis. Super

Supersnelle aflevering tegen een zeer goede prijs !!

Alles ok

Very good. Fast delivery.

Good prices, good service.

milieuvriendelijk

de binnen verpakking is karton:) beter dan al dat plastic

makkelijk te bestellen en snelle levering

makkelijk te bestellen en snelle levering