Komt afspraken na

Prima bedrijf! Levering volgens afspraak

De artikelen makkelijk kunnen vinden, tegen een aantrekkelijke prijs. Binnen no time een bevestiging dat de artikelen zijn meegegeven aan de bezorgdienst, dus hopelijk kan ik er snel mee aan de slag

S avonds besteld, de volgende middag in huis

Overzichtelijk maar slome server, anders 5*

Met de smartphone een geduldoefening voor mij.

Prima geholpen

Vandaag besteld, morgen in huis. Bij mij klopte dat.

Snelle en juiste levering

Snelle service en niet duur

Snelle verzending prijs goed !

Makkelijk, snel, duidelijk en vooral betaalbaar

Behalve dat de internetpagina(s) traag zijn ben ik erg verbaasd over de betaalbare gardena artikelen die bij de bouwmarkt bijna twee keer zo duur zijn. Jammer dat er boven de 50€ nog steeds verzendkosten gerekend wordt. Groot assortiment, snel een bevestiging in je mailbox en je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Ik zal zeker terugkomen voor mijn tuingereedschap.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren