Meerder keren de snelle en goede service mogen ervaren. In de na middag bestelling gedaan en volgend middag al geleverd, echte super!

snelle en goede levering

We hadden onze bestelling de volgende dag in huis. Nog even telefonisch contact gehad, was ook vriendelijk en klantgericht. Kortom, tot zover zeer tevreden!!

Product zoals verwacht

Fijne en snelle levering. Ventilator werkt naar behoren en is echt stil. Een aanrader

Snel en correct

Geheel volgens verwachting is het bestelde aangekomen. Goed verpakt, snel geleverd.

Keurig verpakt, snel geleverd

Duidelijke communicatie, goede prijs

Bestel hier vaker, nooit geen problemen!

Altijd netjes verpakt, en snel verzonden. Bestel hier al z'n 4 jaar, nooit geen klachten gehad.

Prima verpakt en snelle service.

Ik had mijn bestelling al de volgende dag in huis. Ook was de bestelling netjes verpakt!

Nooit problemen gehad Altijd goed.

Snelle levering goede prijs

Snelle bezorging en product zoals omschreven

De volgende dag binnen en pridukt is helemaal naar wens

Zeer correct en vlug BEDANKT

Degelijk product perfect afgeleverd

Alles heel vlot verlopen, volgens mij een goed georganiseerd bedrijf Echte aanrader

Great service et fast delivery

Never disappointed.

toppie

jullie zijn geweldig alleen dat jullie dhl gebruiken snap ik niet constant niet thuis bericht terwijl je gewoon thuis bent grrrr neem postnl komen altijd, verder toppersssss

Snel levering!!

Vandaag besteld volgende dag thuis!! Snel levering !!

Zeer slecht door postbezorger

Het artikel was dezelfde dag nog verzonden door de winkel. DHL heeft mijn pakket echter nooit bezorgd en iemand anders heeft een kruisje gezet bij de handtekening. Bij dit pakket was een handtekening vereist. Nu een week geleden en ik heb nog steeds niets vernomen over een oplossing.

Tevreden klant

Vlotte afhandeling, snelle levering, top!

top service en advies

goed advies en snelle levering

klantvriendelijk

Snelle correcte levering. kunnen sommige andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Top product

Een ventilator gekocht. Voldoet aan de verwachtingen en je wordt netjes op de hoogte gehouden m.b.t. track en trace. Snelle levering

Snelheid en service zijn hier 100%

Niemand mag en kan hier een negatieve beoordeling geven omdat deze firma of mensen nu eenmaal afhankelijk zijn van derden . Niettemin een dikke 100% voor snelheid en service !

Niet betrouwbaar

We bestelden een Wolf garten e-multistar BR 16 EM oppervlakte borstel, een e-multistar JB 11 EM opzetstuk voegenborstel en Wolf Garten e multistar BR 16 EM losse oppervlakteborstel hout. We hebben de oppervlakteborstel BR 16 EM 1 x uitgeprobeerd maar deze voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. De accu heeft te weinig vermogen. We dachten dat dit onder garantie zou vallen, dit bleek onjuist. We hebben alles netjes teruggestuurd en werden vriendelijk gebeld. We mogen gebruikte artikelen niet retourneren en dat begrepen we. Wij hebben toen telefonisch gevraagd en over mail om het gebruikte artikel dan retour te sturen aan ons. Dat kon, was geen probleem. Hiervoor zouden we een betaalverzoek ontvangen ivm extra verzendkosten. Dat was voor ons geen enkel probleem. Echter na talloze mailtjes (die ze niet meer kunnen terugvinden maar wij wel) en regelmatig telefonisch contact (vriendelijke Michel) geven ze aan dat de artikelen weg zijn, ook de ongebruikte. Dit betekent dat ze niets meer kunnen terugsturen maar ons ook het geld voor de ongebruikte (50 euro) niet terugbetalen. Deze zaten nog netjes in de verpakking en zijn binnen de gestelde termijn teruggestuurd met track en trace als bewijs. Maar ook dit geld krijgen we maar niet terugbetaald. We willen best ons verlies nemen voor de oppervlakteborstel (al blijft het een vreemd verhaal dat deze artikelen kwijt zijn) maar willen wel ons geld terug van de twee opzetstukken. We worden ook niet meer teruggebeld. Terwijl ze dit beloven nadat ze het zouden uitzoeken. We zijn nu bijna 200,00 euro armer en er is geen enkele conmunicatie meer. Heel jammer dat het zo loopt.

Waardeloze klantenservice

Even voor ruim € 800 aan robotmaaiers besteld. Aangeven dat er 1 afdekkapje miste. Na een aantal telefoontjes/emails aangegeven dat ze ons niet gingen helpen. Erg jammer dat een klant zo wordt behandeld. Waardeloos!!!

Rangeerweg 6

6114BC Susteren