negatief

Het is inmiddels meer dan een week geleden dat ik het product bestelde, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen. Geen opzegtermijn.

Prima service, snelle levering

Snel en dierekte

Voeding voor je planten nodig dan ben je bij all4plants.com op de juiste plaats. Ik had me alleen de verzendkosten kunnen besparen het bedrijf ligt 1 dorp verder. Is alleen de vraag kun je op het verzend adres in Susteren ophalen ;-)

snelle correcte levering

volledig zoals verwacht

very good

Excellent

Perfect.

Van A tot Z was gewoon perfect. Producten in orde. Verpakking en levering perfect.

snelle levering voor een goede prijs

Wel knap van DHL dat ze zo`n grote takkenschaar in de (normale) brievenbus kunnen doen.

goed product

goed product snelle verstuurd en geleverd

alles okee

snelle levering,n alles okee

Vandaag besteld morgen binnen

Goede service en keuze van producten. Mooie snelle levering top

Veel te groot

Had uiteindelijk de onderdelen besteld voor, ik dacht een dunne tuinslang maar kreeg 2 stuks voor een “normale” tuinslang. Maar weer op zoek, dus niet tevreden.

Prima afhandeling van een mooi plantenpakket.

Mooie gezonde planten in een prima verpakking. Heel verzorgd allemaal.

Snelle correcte levering

Heb mijn bestelling zeer snel en goed verpakt ontvangen

Artikel scherp geprijsd en snel geleverd

Artikel precies als getoond en werkt uitstekend. Snelle levering en mooie prijs.

Snel en goed

Snel en goed

Goed verpakt, juiste artikelen.

Het brede assortiment bevat producten die je lang niet overal kunt vinden, ook belangrijk.

Snel en foutloos geleverd.

Snel en foutloos geleverd.

Sapperdejosijo ik ben helemaal blij

Gewoon 5 sterren moet voldoende zijn

Altijd goed

verder niet veel te melden. Wat goed is gewoon goed.

Geleverd conform aanvraag. Niets op aan te merken, behalve één ding. De verzendkosten. Dit betrof enkele t-stukjes en grondsteunen, dit weegt bijna niks. En had gewoon via een enveloppe met een postzegel van €1,14 kunnen worden verstuurd i.p.v. DHL met €6,25 aan verzendkosten. Wellicht kunt u dit heroverwegen, is efficienter en goedkoper.

Bestelling is snel geleverd en prima kwaliteit.

zeer betrouwbaar

top bedrijf

Het pakketje kwam op tijd goed verpakt aan. De microscopische lampjes doen het goed, heel tevreden met deze aankoop.

prima en snelle levering

keurig stevig op een mooi klein pallet ingeseald verpakt. Aanrader voor prachtige aarde om je zaaigoed in te verspenen in de moestuin en uiteraard voor alle andere zaai/verplant acties. Aanrader

Zeer snelle levering!

Fijne webshop, grote keuze en zelfs potgrond wordt geleverd... en dan zeer snelle verzending! erg blij mee...

Rangeerweg 6

6114BC Susteren