Het product bleef langer dan verwacht onderweg. Hierop heb ik gebeld met de zaak en kreeg meteen iemand aan de telefoon die niet alleen aardig en behulpzaam was, maar ook met passende oplossingen/aanbevelingen kwam! Een dagje later had ik het product in huis. Kortom prima zaak en bovendien uitstekende service!

Snel en correct be-en-af handeling

zie boven

Easy and lekker snel geleverd

Kleine bestelling met plantvoeding wat hier in de buurt niet te krijgen is en gelijk natuurlijk wat handige hulpjes meebesteld. Voor de verzendkosten rij je niet even op en neer dus alles bij elkaar top!

Top! Helemaal zoals beloofd.

Top! Helemaal zoals beloofd.

Altijd goede ervaringen

Bestel vaker iets en heb niets te klagen. Goede shop met vriendelijke personeel

Snel en prima

top en snel

Geweldig top en lekker snel goede kwaliteit tot nu toe en GOEDKOOP

Wat een uitvinding die Blumat

Heerlijk om nu met een gerust hart een poosje thuis weg te zijn wetende dat mijn planten dit niet erg vinden. Geen dagelijkse verzorging nodig, maar gewoon zo nu en dan de reservoirs bijvullen. We hadden dit al veel eerder moeten aanschaffen.

Nette afwikkeling van mijn bestelling

Prima. Bestelling de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.

Bestelling snel en netjes afgehandeld

Supersnel.

Goede communicatie.en supersnelle levering. Top

Bestelling geplaatst en spullen werden snel geleverd. Het enigste is dat ik graag een bevestigingsmail had willen ontvangen na de bestelling.

Naar het verkeerde adres geleverd

Ander bezorg adres opgegeven, dit stond ook in de bevestiging, maar toch naar mijn eigen adres geleverd . En dit is heel onhandig als je op vakantie bent en een watergeefsysteem aan je dochter cadeau hebt gedaan voor als zij op vakantie gaat.

Prima klantendienst

Ik bestelde vanuit België een robomow RT300. IK een vraag over de leveringsvoorwaarden naar BE. De klantendienst belde me vanuit NL op om me een voorstel te doen, wat ik heb aanvaard. Fantastisch!. Ondertussen is de robotmaaier aan het werk en ik ben er heel tevreden over.

Mooie plantjes, prima verpakt.

Een overzichtelijke webshop, ruim assortiment. Plantjes waren netjes verpakt en het waren mooie stevige planten. Levering was alleen wat later en communicatie over levering kan beter.

Naar verwachting

Komt afspraken/belooftes na

Retourneren is niet zonder spelletjes

Bij deze webshop heb ik voor 233 euro aan spullen besteld. Helaas een verkeerde bestelling van een tuinslang die niet paste. Dit product is geleverd in een rol in een verpakking, het zag er niet als spik en span uit maar het is een tuinslang en paste niet. Geen probleem als iets in een magazijn of buiten ligt, het is voor de tuin maar kon het niet gebruiken dus terug. Het is mijn huis niet uit gegaan en is terug de verpakking in gegaan. En hier komt het spel van de leverancier; Het product is vies en er zitten takjes in dus wij kunnen het product niet zonder geld reductie terug nemen. Volgens leverancier is dit iets wat niet zo uit het magazijn komt en zoals ze er op dit moment liggen. Dit is achteraf niet meer te controleren en objectief niet vast te stellen. Wil je eerlijk zaken doen met een partij waarbij je achteraf niet het gevoel hebt genaaid te worden, koop elders. Retourbeleid hier is niet in orde en ze spelen spelletjes.

vlot en snel, dankuwel!

De 3 flessen chrysal clear kwamen snel bij mij aan, het was precies wat ik besteld had en ze waren goed verpakt.

Prima, snel geleverd

Snel en mooi

Super snel en zeer correct. Geweldig.

Duidelijke website, makkelijk te vinden wat je nodig hebt, snel bezorgd

Geen reactie op klacht

Door verkeerd advies een product ontvangen waar ik niets aan heb. Ik heb geen reactie ontvangen op de meerdere e-mails die ik heb gestuurd.

Na kapotte aankoop ontvangen slechte tot geen afhandeling

Wij hebben een kapotte hozelock tuinslang ontvangen. Meteen aangegeven met foto en filmpje. Ze wilden nog meer foto’s. Ook teruggestuurd. Daarna tig keer gebeld maar nooit met een oplossing. En men zou terugbellen. Ook niet. Tot nu toe slechte service.

Malafide bedrijf

All4plants voert 69 euro aan weigeringskosten op bij een herroeping van de online aankoop binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Dit is een malafide bedrijf. Doe hier geen zaken mee.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren