Zoals het moet, snel en perfect geleverd

Snelle aflevering perfect

Quick delivery and good range on store

Ordering and delivery proma

Goede kwaliteit, keurige levering.

Planten zagen er vers en verzorgd uit en zijn goed aangeslagen.

Uitstekende, snel versturende shop.

Prima shop. Uitgebreid assortiment en snelle verzending. AllUNeed

Prima service!

Idem

Vlot geleverd en scherp geprijsd.

Positief

Goed en -helaas- toch niet goed.

Ben op zoek naar een dopkraan voor 5Ltr jerrycan - de camping-Curver-can heb ik nog; de dopkraan was afgebroken. Op basis van de tuitdiameter deed ik mijn bestelling bij All4plants. De dop past helaas niet. Retourneren en een tweede kans wagen zonder enige zekerheid leek mij niet verstandig. Daarom gebeld en een begripvolle beantwoorder van mijn probleem gesproken: ik vroeg om bij de geleverde kraandop naar de mogelijkheid de daarbij passende jerrycan aan mij te leveren. Daarmee ben ik immers ook geholpen. DAT BLIJKT NIET MOGELIJK ! Niet leverbaar. Heel bijzonder eigenlijk? Toch? Vanwege de begripvolle opstelling toch aanbevolen....maar wel eerst even bellen om advies.

prima gekregen wat ik wilde en snel

zie boven

Behulpzaam

Prima communicatie en zeer snelle levering.

Easy ordering, quick delivery, good price!

Very good

Uitmuntend

Zeer snelle levering. Goed product.

Mooi op tijd geleverd

Makkelijke website, waardoor je gemakkelijk je bestelling kan plaatsen.

Bestelling heel goed gegaan en vlot bezorgd.

Snelle levering en eenvoduige bestelprocedure

De site is overzichtelijk voor zover ik kon beoordelen. Ik bestelde Blumat materialen. Daarna snelle levering. Tweede keer dat ik bij All4Plants op deze manier bestelde. Dikke plus

Het juiste artikel, de juiste prijs, supersnel geleverd.

Het kleine wolf Garten krabbertje, 7 cm, het juiste artikel voor mij. Perfect.

Goede en snelle levering

Zie boven

Goed product, snelle afhandeling

Ik was opzoek naar een grote waterbak om mij hobby (het spoelen/schoonmaken van antieke prenten) uit te kunnen oefenen. Voor een paar grote etsen had ik een grote waterbak nodig 100x110cm en all4plants kon mij die leveren, zonder er een dure paletlevering van te moeten maken. De eb & vloedbak is dus ook uitermate geschikt als spoelbak !

I'll buy again.

Goede envaring met mijn twee aankopen bij all4plants, bijde keren zeer netjes ingepakt en snel geleverd, Biotabs vindt je nergens goedkoper. zal snel terugkomen voor meer! Voor product review check mijn TG of IG.

Precies wat ik wil en snel geleverd top

Zie boven

Vlotte levering, prima prijs.

Niks op aan te merken.

Snel