Service en klantgerichtheid ontbreken volledig
Het door mij bestelde artikel werd verstuurd en daar ging het mis. Het pakket is zoek geraakt bij DHL. Dat kan gebeuren natuurlijk.
Eerst een mail gestuurd, maar daar kwam geen reactie op.
Daarna gebeld en er werd een case geopend bij DHL. Meer dan een week ging voorbij zonder dat ik ook maar íets van een update heb mogen ontvangen.
Vervolgens heb ik zelf weer gebeld en zou all4plants er achteraan gaan bij DHL. Nog steeds geen product mogen ontvangen en géén enkele update die all4plants pro-actief gestuurd heeft, voor elke update heb ik moeten bellen.
Na 3 weken wachten en 7 telefoontjes verder gevraagd of all4plants niet opnieuw het product naar me wil sturen in plaats van mij laten wachten op de eeuwige zoektocht bij DHL. Eerst kwam de smoes dat hun 'systeem' dit niet aan kan, nadat ik deze uitleg betwistte werd toegegeven dat hun 'protocol' dat niet toelaat. Liever een klant ontwetend laten wachten dus.
Meer dan 4 weken later kreeg ik tijdens een belletje te horen dat DHL het artikel als verloren had beschouwd en dat all4plants mij opnieuw het product zouden toesturen. Deze nieuwe zending heeft vervolgens ook weer vertraging opgelopen, maar heeft mij uiteindelijk wel bereikt.
Al met al heeft het mij dus veel tijd en energie gekost om informatie van all4plants te krijgen en mijn product uberhaupt te ontvangen. Klantgerichtheid en service zijn zaken die zij duidelijk niet hoog in het vaandel hebben staan. Mocht je je product bij een andere webshop kunnen bestellen dan zou ik dat zeker doen, ik kom hier in ieder geval niet meer terug.