Zeer snelle en vlotte levering

Kreeg netjes bericht dat de door mij bestelde items er even niet waren. Ik ontving ze na een week. Goed verpakt. Prima.

Op de hoogte gebracht van vertraging levering. Bezorgd op het verwachte moment.

Jammer

We hadden 2 flessen wespen lokstof besteld. Bij levering was er een fles opengegaan en dus gaan likken. De doos was nat. Niet goed verpakt , de flessen lagen op de bodem en er boven op lagen papiersnippers voor te beschermen, dus dit hielp niet. Hopelijk krijgen we een vergoeding hiervoor. Met vriendelijke groet W. Lips

Deze groothandel heeft alles op voorraad. Hele snelle levering

Net voor sluitingstijd besteld en meteen al de volgende dag bezorgd. Echt toppers!

Besteld en volgende dag in huis.Goed geregeld!

Customer support is non-existent

Tried to contact support regarding my order status because I never received the promised shipping notification. No reply whatsoever. The order arrived a couple of days later, so everything worked out, but it didn't exactly inspire trust.

Ja toppie hoor

prima ervaring

Snel en netjes bezorgd van bestelling tot levering

Een goede site

makkelijk te bestellen .en correct netjes verpakt afgeleverd.

Uitstekende service

Vlotte bestelling, keurige beschrijving van het product en snelle verzending. Ook een bijkomende vraag werd snel beantwoord. Aanrader.

Fantastisch!!!!!

Het pakket met Blumat plant was heel goed verpakt en snel verzonden. Ik heb de Blumat gelijk uitgeprobeerd met mijn planten en het resultaat is fantastisch! Ik hoef geen planten-oppas meer te zoeken als ik met vakantie ge Heeeerlijk!

Goed product en uitstekende service

De “automatische watergevers” voldoen prima. Het bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en houdt zich aan de beloofde levertijd.

Gift

I order greensensation (plagron) but they also send me a royal sugar for free , they are the best!!

Voldoet volledig aan de afspraak

Bestelde voldoet aan de verwachting

Snel bezorgd en goed verpakt

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

Ik bestel hier wel vaker. Maar deze keer via de creditcard. Maar op een 1 of andere manier ging dat niet goed. All4plant telefonisch gesproken en die kwamen met het idee om een betaal verzoek te sturen via de mail en de volgende dag waren mijn producten in huis .

Snel en correct geleverd.

Mijn pakketje heb ik nog steeds niet ontvangen!

Goedemorgen, Ik wacht nog steeds op mijn pakket, terwijl wij binnenkort met vakantie gaan. Eerdere bestellingen gingen wel goed, maar hier baal ik van.

gewoon goed

Kreeg de bevestingings mail wel wat later binnen na de bestelling maar verders alles oke .

Redelijk

Na verschillende mails werd er actie ondernomen

Niks op aan te merken !!

Prijs-kwaliteit goed

Tevreden

Super.

Ben zeer tevreden. Mijn bestelling was zeer snel geleverd en netjes en stevig verpakt.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren