Top service, snel en duidelijk

Top service, snel en duidelijk

Makkelijk besteld, snel geleverd

Iedere keer weer verrast door de snelle levering.

Heb gebeld en waren heel behulpzaam.

levert de volgende dag

all 4 plants levert de volgende dag ook op zaterdag, alle andere bedrijven zeggen snelle levertijd....

Snel, correct en voorspelbaar

Doen wat beloofd wordt tegen concurrerende prijs.

Excellent customer service, and very fast delivery with DHL too. Have placed my orders so many times here. Keep up the good work! groet, een blije klant

Veel te laat geleverd en geweigerd te annuleren

Na mijn bestelling werd ik op de hoogte gebracht dat mijn bestelling later bezorgd zou worden dan gepland. Dit zou voor mij te laat zijn aangezien ik voor een aantal weken op vakantie zou gaan en het product juist daarvoor nodig had. Ik gaf aan dat ik de bestelling wou annuleren, maar hier werd geen gehoor aan gegeven. Nu is mijn bestelling een week later dan gepland alsnog bij mijn huis bezorgd, terwijl ik weg ben op vakantie. Heel erg jammer.

tijdens de verzendtijd van bestelde goederen werd ik keurig op de hoogte gehouden!

Helaas kan ik dat niet zeggen van de koerier. DHL gaf als verwachte bezorgtijd, {zie kopie} Verwacht bezorgmoment Dinsdag 19 juli Tussen 14.10 - 18.10 uur kijkend naar de Tour de France wachtte ik op de deurbel die de levering van de verwachtte goederen zou aankondigen, echter geen deurbel maar wel een mail met het bericht dat de chauffeur mij niet aangetroffen had. Ik heb een appartement in een zorginstelling, verlamd als ik ben, ben ik afhankelijk van een rolstoel, waar ik de gehele dag in doorbreng, dag in, dag uit, vandaar dat ik voor aflevering aan huis had gekozen en betaald. Dank u wel DHL, voor de service!!!

Snelle levering en goed product en goede prijs

Snel en goed afgeleverd.

Goed.

Keurig netjes op tijd

Fijne webwinkel, altijd netjes (stevig) verpakt en op tijd

Goed user interface, duidelijk, goede afhandeling van bestelling en de volgende dag in huis!

Al om al een hele goede ervaring

Top Service

Zeer snel bezorgd. Binnen 24u had ik mijn bestelling in huis. Was ook zeer goed verpakt. Ook erg netjes vond ik het "bedankt voor je bestelling " kaartje. . Ik raad iedereen aan hier te bestellen als je voor service en kwaliteit wilt gaan

prima en snel geleverd bedankt

it heb ik al in de korte beschrijving vermeld

Prima levering

Alles zoals het hoort

Snel én voordelig

Zeer snel bezorgd, goed verpakt. Gekozen omdat het produkt bekend was en heeeel voordelig geprijsd.

prima en voordelig

Bij all4plants een Gardena watermeter besteld voor een zeer schappelijke prijs, zelfs inclusief verzendkosten nog voordeliger dan bij Bol. Artikel is snel en goed verpakt verzonden.

Ze hebben wat ik nodig hebt.

Matig

Heb niet gekregen wat ik besteld heb. Heb spider free spray besteld en web free gekregen…

Uitstekend!

Binnen het garantietermijn van 2 jaar werkte m'n onkruidbrander Hozelock niet meer. Via e-mail dit aan jullie doorgegeven. Binnen een dag een reactie met verzoek om kleine actie van mijn kant (foto serienummer), kreeg ik al een code met tegoed. Minpuntje: de code werkte niet door typefout - of zo - , maar ook werd na mijn telefoontje direct verholpen, waarna ik een nieuw apparaat kon bestellen. Deze was de volgende dag al in huis!! Echt fijn! Ook om direct iemand aan de telefoon te krijgen, die mijn 'probleem' op kon lossen en dat ook werkelijk doet. Dat kom je helaas niet vaak meer tegen en dat is heel prettig. Dus ... 5 sterren en wellicht tot een volgende keer. Corrien

Zeer snel geleverd TOP

Ik heb de blumat kamerplanten gekocht. Prettige website, snelle levering, netjes verpakt helemaal prima. Met de blumat kegeltjes ben ik nu aan het uitvinden wat wel en niet goed werkt. Informatie is wat summier. Maar ik denk dat het wel goed gaat werken. We merken het wel hoe de planten er bij staan als we terug komen van vakantie

Goed aangekomen. Planten doen het allemaal goed.

Goedemorgen goed aangekomen. Planten doen het allemaal goed ik ken het product .

Pakket was keurig ingepakt en goed product geleverd

Pakket was keurig ingepakt en goed product geleverd