Super snel geleverd, top

Bestelling geplaatst , dag daarna al geleverd! Top

Er was iets mis gegaan met een levering, ik mocht het product houden en de goede werd de volgende dag geleverd. Top.

Het product was voor handen en in 48 uur geleverd

Goede ervaring

Duidelijke site en snelle levering. Product zat goed inverpakt

Snelle service en levering

Goede snelle service

Duidelijk geïnformeerd m.b.t. transport en verzending en prima levering, omdat ik niet thuis was door de bezorger. En qua prijs een van de voordeligste ook nog.

Volgende dag geleverd en netjes ingepakt

Strak geleverde order zoals je verwacht van een webshop

Goede communicatie

Direct mail ontvangen dat een slang nog niet op voorraad was. De levering was enkele dagen vertraagd. Door communicatie was dit duidelijk.

zeer goed

snelle en goede service

Snel geleverde product goed ontvangen

vlotte levering en overeenkomst met de bestelling

vlotte levering en overeenkomst met de bestelling

My rose aphid spray bottle arrived damaged

I need a new one sent to me but there is no packing slip or instructions for an exchange or refund in case of damaged items. The nozzle is damaged and the liquid leaks out.

• Would you recommend us? No

alles prima in orde!

Gemakkelijk om te bestellen, exact wat ik zocht en vlug geleverd.

Geleverd was is besteld

Ik heb iets besteld en het was ook geleverd

Eerste bestelling gedaan. I.v.m. per ongeluk teveel aan bepaalde producten besteld contact gehad met de klantenservice. Order was nog niet klaar voor verzenden dus hebben ze deze aan kunnen passen. Contact met klantenservice was snel en vriendelijk. Teveel betaalde bedrag dezelfde dag teruggestort gekregen. Producten waren snel in huis.

goed en snel

xxxx

Blumat

De levering was snel, product zoals verwacht. Ben het momenteel aan het testen, en het lijkt te werken. Ik denk dat ik deze zomer met een gerust hart op vakantie kan, zonder bang te zijn dat de helft van mn planten dood is.

Zelfde heel goed

Webwinkel heeft de zaak best op orde. Het is alleen jammer dat de dhl het een beetje laat afweten.

Krabbenscheer planten besteld en geleverd gekregen. Helaas hebben mijn vissen (goudwindes) de planten aangevreten, wist niet dat zij dat deden.

Snelle levering, zoals aangegeven.

De bestelling klopte en werd zoals al aangegeven op het juiste tijdstip afgeleverd.

Toppie!

Ik had een foute bestelling geplaatst,gelijk even met all4plants.com gebeld en zonder moeite werd het menteen veranderd. De service was goed en de persoon aan de tel was vriendelijk. Ik heb de volgende dag me bestelling mogen ontvangen. Top! Tot de volgende bestelling.

all4plants doet wat het zegt!

snelle service, pakket makkelijk te volgen. Product in goede staat ontvangen, kortom een betrouwbaar professioneel bedrijf!

Geweldig snel

Snel handig duidelijk