Gisteren besteld, vandaag in huis, precies zoals je het wilt toch?
Bedankt voor de super review. Heel erg leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Supersnel geleverd zoals beloofd.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
betrouwbaar
Super bedankt voor je review, hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Simpel en snel besteld en keurig op tijd geleverd
Wij zijn erg blij om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als klant. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
een goedkoop winkel met snelle levering alles betaalbaar
You made my day! Hartstikke bedankt, hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
De voeding was binnen 2 dagen in huis. Goede prijs ook.
Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en diensten. Veel plezier met je bestelling :) Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goed product tegen de laagste prijs, bovendien werd het snel geleverd
Bedankt Karl voor deze review. Daar doen wij het voor :) Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd.
Bedankt voor je review. We stellen dit zeer op prijs. Geniet van je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
good products, good price, fast delivery... as good as it gets really.
Thank you for your review. We really appreciate this. Enjoy your order and see you next time! Kind regards, ^LM All4plants customer service
Snel, geleverd.
Hartelijk dank voor je review . We wensen je groen plezier bij je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
OP tijd geleverd. goede prijzen. Dank U RUUD.
Heel snel geleverd en producten zijn goed, al meerdere keren bestelling gedaan
Dank voor je vertrouwen en je aankopen Henk. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goed geregeld
Heel erg bedankt voor de oprechte review. Tot de volgende! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering, netjes verpakt. Goed product
Duidelijke omschrijving en snel via site te bestellen
Super leuk om te horen, echt een mooi compliment. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Gedoe met DHL
Hoi Marijke, Ik kan nergens terug vinden wat er mis is gegaan met jou bestelling? Indien je klacht nog opvolging nodig heeft kan je ons tussen 9u en 18u (van maandag t/m vrijdag) altijd bellen op: 045 528 4444. Of kan je een e-mail sturen naar [email protected] met daarin de omschrijving van de klacht en je bestelnummer. Indien je een mailtje stuurt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Originele beoordeling
***
De enige shop waar ik nog een kant en klare RoundUp spray kon vinden die gebruik maakt van glyfosaat. Dat werkt toch nog steeds het best.
Mooie en duidelijke site, snelle levering en kreeg er zelfs nog een gratis sample bij. Zeker een aanrader.
Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer terug te zien! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Helemaal goed
Product is tijdens verzending kapot gegaan. Ik heb dus niets ontvangen. Stuur ik een mail om alsnog t product te krijgen, krijg ik het antwoord dat ze 30 dagen hebben om het op te lossen. Ik heb nu de online aankoop geannuleerd. Je raadt het al, nu hoor ik helemaal niets meer. Geld nog steeds daar. Elders iig maar alvast hetzelfde product gekocht. Geen zaken doen met dit bedrijf dus! Nog erger,krijg ik na deze beoordeling een mail met weer dat slappe verhaal over die 30 dagen. Ik heb de overeenkomst ontbonden, maar daar zeggen ze niets over. Ze zijn wettelijk verplicht om daar gehoor aan te geven. En alsof het nog niet erbarmelijk genoeg is, krijg ik vervolgens een mail of ik mijn beoordeling wil aanpassen. Geen zaken doen met dit bedrijf!
Beste Edith, Zoals eerder al aangegeven te hebben dat zodra wij het pakket retour hebben wij een oplossing met u kunnen bedenken. Wij vinden het ook erg jammer dat er iets is mis gegaan met de zending, maar helaas dat als er tijdens transport een pakket kapot gaat of lekt door toe doen van DHL moeten wij eerst het pakket retour ontvangen en dit claimen bij DHL. Ik zij wel dat de laatste scan 17 juni is geweest ik heb een ticket aan gemaakt bij DHL om dit proces proberen te versnellen. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Originele beoordeling
snelle levering en een goede prijs vriendelijke zaak ...geweldig
Zo blij om dit te lezen, heel graag gedaan en heel graag tot snel. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Wat irrigatie slangkoppelingen besteld. Deze waren netjes verpakt geleverd door de brievenbus
perfect