Schade en onmiddellijk vervanging

Eerst was er wat vertraging op de levering. Toen was er schade. Maar na dit medegedeeld te hebben, werd dit ogenblikkelijk en supersnel vervangen. Knap dus

Snelle betrouwbare service

Via internet een tuinslang besteld. Dag later binnen en je wordt netjes op de hoogte gehouden

Deskundig afgehandeld

Nvt

Goed, snelle service

Product was goedkoper dan elders zelfs met verzendkosten.

Alles naar wens

Overdruk ventiel besteld voor mijn Gardena 5L spuit. Website duidelijk, snelle levering en redelijke prijs. Uitermate tevreden over all4plants.com

Wel prima maar krijg tot 2 keer toe geen bevestigings mail

Lekker als je wel een bevestigings mail krijg, fijn gevoel als je het idee dat je order in bestelling is

Zeertop in orde

geweldig en wat een snelle levering

Dit bedrijf maakt zijn belofte waar bestelling thuis binnen 2 dagen de plant onderzetters zijn groter als ik verwachte wel fijn dan hebben de moestuinplanten meer water onder in het bord liggen zodat die niet te snel droog staan. Heb bij nog een bedrijf de bordjes besteld op 22 maart maar nog steeds niks bezorgd maar wel betaald. Dus goede leer voor de volgende keer beter iets duurder en op tijd in huis dan goedkoper en het seizoen is zo voorbij.

Goede en snelle service

In de ochtend besteld, dezelfde dag verstuurd en de dag daarna in huis. Bestelling was goed verpakt.

Nvt

Vandaag voor 17:00u besteld, morgen niet in huis

Op de website beloven ze “voor 17:00u besteld, morgen in huis” maar mijn voor 17:00u bestelde product werd pas de volgende dag verzonden, en nu zit er een weekend tussen, dus heb ik het product pas 4 dagen later! Beetje jammer.. Aanpassing: Vervolgens vraagt plants4all of ik mijn beoordeling aan wil passen en legt het probleem bij DHL! Ik heb toch echt mijn bestelling VÓÓR 17:00u geplaatst, dus had dezelfde dag nog bij DHL ingeleverd kunnen worden, niet pas de volgende dag! Kom je eigen beloftes na, of beloof het niet!

Snelle uitlevering en zeer schappelijke levertijden!

goed en snel

goed en snel

Correcte,snelle, afhandeling.

Vandaag besteld; morgen geleverd. Prima voor elkaar. Kwaliteit voor een schappelijke prijs.

niets dan lof!!!

zeer attent en super snel!

Netjes verzorgde bestelling

Heel fijne en goede service

Dit bedrijf denkt heel goed aan haar klanten

Pakket biet ontvangen!!

Helaas mijn pakket staat op geleverd, maar niks mogen ontvangen. Dat doorgevende aan de medewerkers en hun zegge dat het wel is afgeleverd ondat dhl zegt dat het pakket gescand is en ze dat via gps ofzo kunnen zien naja ik heb geen pakket maar hun wel mijn geld. Wees voorzichtig alsje hier iets koopt!!!

Spullen zijn goed, de bezorging ver onder de maat

De spullen die ik bestelde konden blijkbaar in een brievenbus pakketje. Ik heb betaald voor een pakketservice wat naar mijn idee niet nodig was, postzegel was genoeg. Ik heb 5 mei de bestelling gedaan en het is 11 mei bezorgd in de brievenbus door DHL deze hebben duidelijk de bezorging niet op oorde omdat het wel twee keer in de auto gezeten heeft maar niet bezorgd is.

Zakelijk, helder en snel

Goede communicatie, snelle en correcte aflevering. Geleverd zoals is afgesproken

Super snel

Zoals gewoonlijk mijn bestelling super snel ontvangen

Vlot geleverd, alles naar wens

Ruime keus aan materialen voor kleine en grote kwekers.

Snelle en correcte levering

Boven verwachting snel de Biomat druppelaars geleverd.

Good quality fast service

Excellent service I like the concept of the packaging.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren