Goed product en snel geleverd.

Melding cash flow korting kwam ook snel door!

Goed product en snel geleverd

Degelijke plantzak van luchtdoorlatend materiaal ,ziet er nog goed uit ook ik ben er blij mee,kan ze makkelijk verplaatsen door twee kleine maar stevige handgrepen.

1 van de drie geleverde flessen lekte

3 flessen ecostele besteld. Eén fles had gelekt, gereclameerd, na het versturen van foto's en het gewicht (-30 gr.) doorgegeven te hebben, 5% korting toegezegd gekregen bij mijn volgende bestelling.

Kon niet beter

Alles verliep snel en efficient

Voordelig, kwaliteit.

Leveren kwaliteit, snelle levering. Prettige ervaring.

Mijn bestelling goed verpakt en schadevrij ontvangen

Voor mijn balkon moestuin 10L+ potten besteld. All4Plants heeft in mijn ogen een betaalbaar aanbod van plastic potten

duidelijk en snel

duidelijke website, snelle levering

Slecht

Heb mijn product nog steeds niet, vlgs track en tracé wel. Gecommuniceerd met Allplant, heeft geen zin. Dus wel betaald, niets ontvangen .

Alles OK

Bestelde items werden op tijd geleverd en bestelling was volledig.

Bedankt

Top ervaring

Snelle levering, goede service en top producten !

Top geregeld!

Snelle verzending, duidelijke webshop, simpel en geweldigg

goede ervaring

snel netjes geleverd

Top website. Aanbod, prijzen en service. Aanrader.

Snelle levering, scherpe prijzen en breed assortiment.

Bellen zelf nog even om af te stemmen of we de juiste maat hebben. Proactief.

correct geleverd

Netjes op tijd en geleverd.

Heb al eens eerder wat besteld bij all4plants, altijd goed gegaan, mocht er toch wat zijn, kreeg ik hier een mailtje over, je wordt goed op de hoogte gehouden. En niet onbelangrijk is een goede klantvriendelijkheid.

Goed werkende site. Snelle verzending. Keurig verpakt. Top

Navulling buxusferomonen besteld; vraag over houdbaarheid goed beantwoord

Ik heb navulling voor de buxusval besteld; deze werd vlot geleverd. De productiedatum staat op oktober 2018, waarbij vermeld staat dat het product tenminste 2 jaar houdbaar is. Ik heb hierover gebeld omdat het nu ruim 3 jaar later is; ik heb een goed antwoord gekregen. Fabrikanten zijn verplicht informatie aan te geven over de productie, maar de houdbaarheid is lang. Wellicht is het een tip om hier iets over in de begeleidende orderbon te schrijven. Harry

Efficient service delivery

Friendly telephonic help, very efficient product delivery and good price

Snelle levering. Planten doen het goed.

Prima geregeld!

Prima geregeld en snel verzonden

Rangeerweg 6

6114BC Susteren