Een prachtige vijverbak besteld en het ziet er geweldig uit. In één woord.... prachtig
Bedankt voor je super review, wij wensen jou heel veel plezier met de buiten aquarium! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Producten komen goed overeen met afbeeldingen. snelle levering en eerlijke prijzen.
Bedankt voor de super review. Heel erg leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Netjes en snel geleverd.
Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad, we hopen je in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
kwam netjes op tijd
Super bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering en een goed prijs kaartje aan de producten tenminste wat ik daar bestel
Bedankt voor jou super review, wij houden onze prijzen graag eerlijk en laag graag zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Bestelling snel geleverd. Alles prima in orde voor een goede prijs.
Volgende dag al in huis met leuk cadeautje! Super.
Geniet van je bestelling en het cadeautje en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Artikelen besteld en de volgende dag keurig op tijd geleverd. Prima hoor. Een lekker stuk chocolade als presentje! Top!!!!
Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze diensten. Veel plezier met je bestelling en laat het presentje smaken:) Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Voor het eerst besteld via de nieuwe bedrijfsnaam nadat ik eerder meerdere jaren besteld had via dat andere bedrijf waar hun mee samen zijn gegaan. Ik kan met een gerust hart bestellen, levering is snel en goed geleverd.
Bedankt voor je vertrouwen en je aankopen bij ons, graag zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering, producten als beschreven en zulke goede prijzen
Wij zijn erg blij om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als klant. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snel en efficiënt
Bedankt voor je positieve review en aankoop. Graag tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle goeie bezorging
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer terug te zien! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Op afbeelding getoonde product wordt incompleet geleverd. Klacht bij all4plants wordt niet gehonoreerd
Beste Marin, Zoals eerder al aan gegeven te hebben staat er op de website aangegeven dat door de draaibare top het vogelvoederhuisje gemakkelijk bij te vullen is, echter betekend dit niet dat u er ook een product bij krijgt waarmee het bijgevuld kan worden. Helaas wordt het vogelvoederhuisje geleverd zonder bijvul kokertje. Wij kunnen begrijpen dat dit voor verwarring kan zorgen daarom zullen wij dit gaan vermelden op de website. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Je suis arrivé sur votre site tout à fait par hasard en cherchant une référence d’outils Wolf via Google. Ensuite ce fut un jeu d’enfant de chercher d’autres produits parmi votre gamme d’articles. Ma commande s’est déroulée parfaitement et facilement et mon colis commandé le 16 à 01h00 du matin a été déposé à mon domicile le 17 à 11h45. Merci et félicitation pour votre professionnalisme. La Belgique est en train de passer complètement à côté du marché de l’E-commerce.
Planten besteld en 2 dagen later bezorgd, planten waren heel goed verpakt.
Bedankt voor jou top review Dinie! Echter heb je bij ons een voegenkrabber besteld voor als nog hoop ik dat je veel plezier hebt met je mooie planten en uiteraard de voegenkrabber. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Wat een snelle levering, hartstikke blij ermee
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Zeer tevreden over mijn bestelling, bezorging en afhandeling
Geniet van je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Een prima verlopen online bestelling. Overzichtelijke site en binnen 24u geleverd. Zoals het hoort... :)
Bedankt voor je beoordeling. We stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goed te woord gestaan met advies. Daarna vriendelijk via mail
Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en diensten. Veel plezier met je bestelling :) Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snel geleverd en goed alternatief product voor een niet op voorraad hebbend product.
Wat zonde dat een product niet op voorraad was, gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen. Tot de volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
ik wacht nog steeds op mijn product
Beste Joni, Wij hebben u op 9 maart een email gestuurd, aangezien u heeft gekozen voor af te halen en later toch verzonden wilden hebben zitten hier nog verzend kosten aan verbonden. Wij verzoeken u om een reactie per mail te geven. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Bestelling geplaatst, zou dinsdag geleverd worden maar geen pakket te zien. Gebeld, er zou een onderzoek gestart worden. De bestelling telefonisch geannuleerd omdat deze te laat binnen zou komen, ik moest namelijk 4 a 5 werkdagen het onderzoek afwachten. Bestelling annuleren kan niet meer, ik moet het pakket dan maar weigeren aan de deur. Vervolgens kan ik het geld teruggestort krijgen maar de verzendkosten blijven voor mijn rekening. Waardeloze service!
Beste Henriette, Zoals wij eerder al besproken hadden, zodra een bestelling al opgehaald is door DHL kunnen wij dit helaas niet meer annuleren en terug halen. Wat de kosten betreft, omdat we onze prijzen graag eerlijk en laag willen houden, kiezen wij voor het beleid waarbij de betrokken klant betaalt voor eventuele onkosten. Dit doen wij om transparant te communiceren over de kosten, o.a. die van de verzending; In tegenstelling tot sommige andere bedrijven die deze extra kosten verdelen over alle klanten door deze retourkosten door te berekenen in de prijzen. Wij hebben een bericht terug van DHL mogen ontvangen en dit hebben wij u gemaild. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering en goed product. Bedankt
Good products and super fast service and delivery !
Thank you for your review. We are very happy to hear that you are so satisfied with our products and services. Have fun with your order :). Kind regards, ^LM All4plants customer service
Product werkt zoals beloofd.
Veel plezier met u probeer set en graag tot snel. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice