Toppie super snel

Gisteren besteld vandaag al in huis!

uitstekend

snelle duidelijke omschrijving van het product....keurig nette bezorging

Besteld, bevestigt, geleverd.

Alles prima gegaan, producten geweldig

Vrijdag een grote fles Chrysal besteld die zaterdag al bezorgd werd. Wat 'n tempo!

Super snel ! Bedankt , ik ben zeer tefreden

Het was erste keer, het gebeurdt snel , ik blij mee. Ik zal bij u merdere keren bestellen. Groetjes Y

Goede en snelle levering , goede producten

Vlotte kevering

Goede producten fijne service

Ik heb verschillende soorten grond en andere groei bevorderende spullen besteld. Staan klaar voor advies en een snelle goed verpakte verzending.

Super service

Snelle levering en mooie prijzen. Ook werd mijn vraag per mail snel beantwoord. Al met al een aanrader.

Een fraai assortiment en perfect geregeld.

All4plants heeft een erge mooi en goed werkende site, een bijzonder breed gesorteerd assortiment en gewoon hele nette prijzen. Mooi bedrijf.

Top product en snelle levering

Perfect. De volgende x bestellen we weer hierzo

TOP

Ik kon nergens krijgen wat ik zocht, overal uitverkocht. Maar hier wel en ook nog zeer snel verzonden. Erg blij mee.

Was lang op zoek naar een grote grijze bak. Eindelijk gevonden. Snelle levering.

een goed product en snelle levering

ik ben tevreden over deze webshop

tevreden

bestelling snel ontvangen

Goes verpakt en snelle levering.

Atijd goed geweldig

Niks op aan te merken producten zijn altijd goed en ook snel geleverd

Goede ervaring

Heb een Kweekbak besteld Netjes geleverd volgens afspraak

Reliable store. I recommend

I bought Clonex in this store and am very satisfied. Parcel delivery occurs the next day. Fast and accurate service. Thanks a lot!

Snelle levering!

Correct en vriendelijk

Ben zeer vriendelijk en correct geholpen

Super snelle levering.

Zocht een koi meetbak. Kwam op deze site terecht. Snelle levering. Goeie service

Rangeerweg 6

6114BC Susteren