Al mijn bestellingen zijn steeds op een snelle en kwalitatieve wijze geleverd, ook in deze iets of wat uitzonderlijke tijden. Ik ben fan! :)
Wat fijn om te horen dat je meerdere goede ervaring hebt gehad. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer terug te zien! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
al mijn spullen zijn netjes en heel aan gekomen
Dank voor je vertrouwen en aankoop. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering netjes verpakt
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Levertijd snel precies als in de ad.beloofd wordt,prima.Over het bestelde kan ik nog niks vertellen omdat het nog niet in bedrijf is!
Blij om te lezen dat je bestelling zo snel is geleverd. veel plezier met jou aankoop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Besteld online voor afhalen in de winkel. Niet voldoende voorraad in de winkel maar door snelle bevoorrading toch mogelijk gemaakt om af te halen.
Bedankt voor je vertrouwen en je aankopen, hopelijk zien we je snel terug in onze winkel of de webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Altijd op tijd !!!
Fijn om te lezen dat je bestellingen altijd op tijd zijn. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snel geleverd voor een prachtprijs en goed verpakt!
Super bedankt voor je review, hier zijn we trots op! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering, altijd prima en goede producten.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Makkelijk in elkaar te zetten, stevig en praktisch. Leveringstijd, supersnel.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, veel stapel plezier met jou legbordstelling! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Ik heb een grote zwarte keramieke plantenpot gekocht. Exacte hetzelfde pot als op de afbeelding en de omschrijving klopt ook. Ben.erg tevreden met mijn nieuwe eyecachter.
Wij wensen u veel plezier met u eyecatcher, hopelijk zien we u snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goed verpakt.
Bedankt voor je review veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Netjes binnen enkele dagen afgeleverd. 1 pakket had wat vertraging, door de klantenservice binnen 1 werkdag geholpen. Top mannen.
Beste A, Ik heb je bestelling gecontroleerd bij DHL en de bestelling bestaat uit meerdere dozen, DHL heeft deze apart verzonden en zo te zien wordt het laatste deel vandaag rond 14:00 uur geleverd. Ik heb je nog een email gestuurd met de specifieke details, We hopen dat je blij bent met de geleverde producten. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Originele beoordeling
Ik heb 5x canna pro en 1x canna seed besteld en betaald. Enkel heb ik maar 4 zakken canna pro mogen ontvangen.
Gauw geregeld. Supersnelle bezorging. Een aanrader
Bedankt voor je vertrouwen en aankoop we hopen dat je blijf bent met de geleverde producten. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Not sure about the result as I put the product last week!
Thank you for your revier, and i hope your plants grow well! Sincerely, ^LM All4Plants customer service
Werkt goed voor 4 boxershorts liggend te drogen. Rek is groot. Heb er 4 besteld. Is net zo duur als 1 rek via bol.com
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Everything was great but I didn’t receive a confirmation email. Would definitely buy from you again.
thank you for your review, Your confirmation email is probably in the spam or junk box. Hopefully we'll see you again soon in our webshop. Sincerely, ^LM All4Plants customer service
Snelle levering en correct verpakt
Beste T, Bedankt voor je review echter denk ik dat je bij de verkeerde website je review hebt gedaan. Wij verkopen alleen plant- en tuin gerelateerde producten. U heeft bij ons 3 TITANIUM VAT- EN AQUARIUM VERWARMING 600 WATT besteld ik hoop dat u tevreden bent met u aankoop. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Originele beoordeling
Ik had 6 anubia barteri besteld en kreeg er maar 3, de andere waren anubia nana. Maar heb toch de volle pot moeten betalen. Heb mail gestuurd maar krijg geen antwoord
Top geregeld
Bedankt voor je review hopelijk ben je tevreden over je aankoop. En zien we je snel terug in de webshop! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering en prima prijs
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. hopelijk zien we je snel terug in onze webshop ! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Ruim aanbod, snelle verzending (zelfs tijdens de feestdagen) en goed verpakt. Ik kom zeker terug.
Bedankt voor je review, heel graag gedaan en graag tot snel. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snel geleverd en goede producten
Hartstikke bedankt voor je review, hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Ik had niet verwacht dat het op tijd zou komen maar ze zijn zó snel prima.
Supersnelle levering. En erg leuk en veilig verpakt!
Wat leuk om te lezen, dankjewel hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Snelle levering, goed verpakt, ruim assortiment
Zo blij om dit te lezen, heel graag gedaan en tot snel in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice