Ik heb al een aantal keer een order geplaatst en vrij snel ontvangen. Alles zit goed verpakt en de producten zijn uitstekend.
Dank voor je vertrouwen en je aankopen. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Hartstikke bedankt voor je complimenten! hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goede prijs en snel geleverd
Hartstikke bedankt, hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Binnen een dag weer gecorrigeerd.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen ons bedrijf te reviewen gelukkig is alles uit eindelijk goed gekomen. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Bestel regelmatig bij All4plantd. Prima spullen en altijd snel in huis!
Super bedankt voor je review, hier zijn we trots op! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Vandaag besteld, dag erna in huis. Plus een cadeautje.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, en veel plezier met jou cadeautje! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Plant is goed verpakt, ziet er mooi vol uit. Helaas is de buitenpot kapot en meet de plant niet de aangegeven 80 cm.
Beste Y, Bedankt voor je review echter denk ik dat je bij de verkeerde website je review hebt gedaan. Wij verkopen alleen plant- en tuin gerelateerde producten. U heeft bij ons 2 Trinatech droogrekjes besteld ik hoop dat u tevreden bent met u aankoop. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Wat fijn dat we je blij konden maken. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Op de foto staan 2 op elkaar gestapelde producten. Mensen gaan ervan uit dat dit 1 stuks is. Want ja, zo staat het opp de foto. Nu blijkt dat het maar 1 deel daarvan is. Dus dit vind ik een erg dure aankoop voor wat ik ervoor terug krijg. Dit moeten jullie beter aangeven op de website
Beste L, Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. We snappen dat je baalt omdat het anders is gelopen dan gedacht, echter staat op de website wel aangegeven dat het per stuk is : TRINATECH DROOGREK L 70X70CM (PER STUK) op de foto is een voorbeeld aangeduid hoe je het kan opstappelen. Mocht je verder nog vragen hebben over onze producten, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Ruime keuze, goede prijzen, snelle levering!
Beste Chris, Natuurlijk is het vervelend als er iets mis gaat met uw bestelling. Zoals telefonisch door mijn collega aangegeven, is het op dit moment drukker bij alle vervoerders. Uw bestelling is helaas beschadigd tijdens het transport en onderweg retour naar ons. Zodra uw bestelling retour is, zullen wij deze annuleren en de terugbetaling aan u uitvoeren. Dit kan tot twee weken duren. Met vriendelijke groet, All4Plants.com ^MC
Originele beoordeling
Op 7 december een bestelling geplaatst. Op 8 december besluit de DHL bezorger het pakket op eigen initiatief retour afzender te sturen, omdat het pakket tijdens het transport beschadigd zou zijn. Nu is het inmiddels 14 december en volgens de tracking van DHL is het pakket nog altijd niet geleverd bij de afzender. Wanneer ik vervolgens contact opneem met een medewerker van de webshop, kan niemand mij aangeven wanneer ik mijn geld terug ga krijgen. Ook is men totaal niet behulpzaam. Ik zou maar tot het einde van de maand moeten afwachten. De bestelling was al netjes door mij betaald en ik wil gewoon netjes mijn geld terug, omdat ik nooit iets ontvangen heb.
Product na 1 week nog steeds niet binnen? Terwijl het binnen 1 dag binnen zou zijn. Maar krijg wel steeds een mail om een review achter te laten?
Beste H, We vinden het vervelend om te horen dat er problemen zijn met de levering van uw order. We hebben uw order nagekeken en zien helaas dat er problemen zijn bij DHL met deze zending. Ik wil je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, daar kan je probleem verder in behandeling worden genomen. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Bestelgemak en snelle levering.
Beste S, Hartelijke bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Binnen 24 uur in huis, van bestellen tot ophalen bij een service punt
Wat leuk om te lezen, dankjewel. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Ging alles goed en snel
Wat leuk om te lezen, dankjewel Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Veel acheraan gebeld en een paar weken moeten wachten. Pas na 3 keer bellen werd ik op de hoogte gesteld over de status. Als er iets niet op voorraad is kan er op de site bijvoorbeeld bijgezet worden dat de levertijd 5 a 6 weken is.
Beste E., Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Op het moment van bestellen was het product waarop je hebt moeten wachten niet op voorraad. Wij maken het mogelijk voor onze klanten om een product te kunnen reserveren. De precieze levertijd kunnen wij in die gevallen vaak niet aangeven. Ook wij vinden het vervelend wanneer er producten onvoorradig zijn en onze klanten moeten wachten. Het alternatief is dat we jou naar de webshop terug laten komen om te zien of het opnieuw op voorraad is en dan pas te laten bestellen, zodat wij altijd dezelfde dag kunnen verzenden. We begrijpen dat je het wachten niet als prettig hebt ervaren maar hopen op je begrip voor onze keuze hierin. Het enige wat we hierin voor een volgende keer kunnen betekenen is je te attenderen op de voorraadstatus. Zo kunnen we samen voorkomen dat je opnieuw moet wachten :). Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen doen, mail of bel gerust. Met vriendelijke groet, ^NT All4Plants klantenservice
Originele beoordeling
Veel achetaan gebeld en paar weken moeten wachtwn
S'middags besteld en de andere dag al geleverd. De producten waren keurig verpakt en werkte naar behoren. Al met al reden om er vaker te bestellen.
We zien je graag snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Mijn bestelling kwam volgens de afspraken.
Super bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goede service en super snelle levering Ga zo door
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent Martin. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goede ervaring!
Bedankt Nelleke hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Alles word netjes geregeld,en alles keurig op tijd.
Veel plezier met je bestelling Frank! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
De gehele aankoop en levering lopen goed. Wellicht het artikel beter verpakken met een overdoos om de kans op eventuele schade zo veel mogelijk te beperken. Gelukkig wordt het met DHL verstuurd die volgens mij wat voorzichtiger met de bestelling omgaat dan de concurrenten.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review en positieve beoordeling te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Goed advies en een snelle levering
We zijn enorm blij dat we u vorige week weer naar tevredenheid hebben kunnen helpen, hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Mooie kwaliteit binnen potten !
Super leuk om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Geen problemen.
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent, veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice
Prima zaak om te bestellen. Prijs kwaliteit is goed. Verzenden gaat snel en je krijgt netjes een update van je bestelling. Aanrader om je spullen te bestellen.
Hii Elijah bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, ^LM All4Plants klantenservice