Beste growshop

Vriendelijk, behulpzaam, super service. Beste prijzen en altijd een kopje koffie.

De verzend kosten waten niet in verhouding

De beste prijs en supersnel geleverd!

Ik ben helemaal tevreden en mijn planten ook!

Mooie prijzen,snelle levering

Goede producten en diensten

Super goed

Alles wordt netjes en snel geleverd!!

Super snel geleverd. Goede prijs kwaliteit

Super snel geleverd. Goede prijs kwaliteit

Helemaal top

Vlot geleverd en goed verpakt.

Vlot geleverd en goed verpakt.

Goed en snel

Goede communicatie en snelle afhandeling

Goed geregeld en snel top product

bestelde product netjes dag erna afgeleverd.

100% tevreden over de service

producten worden netje´s afgeleverd in een geschikte verpakking. Altijd zonder enige vorm van schade geleverd. Verzend kosten is het enige nadeel wat ik kan bedenken. Maar dit ligt bij de bezorgings dienst (DHL).

Netjes verpakt en snelle levering. Uitgebreid assortiment en qualitative goede producten. Ik ben blij met mijn bestelling.

Top online winkel

Zeer snelle levering . En concreet verpakt . Aanbeveling zeer zeker en ga in de toekomst meer bestellen .

Nette prijzen, duidelijke communicatie, netjes verpakt en vlotte verzending.

Correcte snelle levering

Het geleverde was zoalsnop de site stond Goed verpakt en snel geleverd

bezorgen is zwak

DHL stuurt een mail met een tijdvak van 10tot 14.30 uur. Dat is al extreem ruim. Na 10 uur volgt bericht dat de zending is vertraagd en enkele dagen later volgt . Een gelijktijdige zending van een ander bedrijf krijgt dezelfde behandeling en ligt om 12.30 uur bij de buren. ,Zonder nader info wordt het bestelde de volgende dag aan mij overhandigd. Verwarrend en qua service niets waard. Er zijn bezorgdiensten die stukken beter werken. Tijdvenster van twee, track en tracé waarbij de bezorger gevolgd kan worden en een sms een half uur voordat hij er is.

Echt super snelle levering, zeker weer een keer wat bestellen. Aanrader !!!

Very good

Uitstekend.

Goed verpakt en snel geleverd en een leuk extra sample erbij. Helemaal top

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering en niet te vergeten Bedankt voor de extra cadeautje

Snelle service en levering

Snelle service, goede product/ prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering

Mijn eerste aankoop.

Zeer tevreden en snelle afhandeling en prima product.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren