Levering niet compleet, geen reactie op mails

100 vacuumzakken besteld, 32 ontvangen. 2x gemaild, geen reactie. Een spoedige reactie zou ik zeer waarderen.

Super fast delivery

I found all the products I wanted at conpetitive prices. Best of all I received everything very quickly.

Gewoon zoals het hoort.

Reeds al meerdere bestellingen gedaan ondanks de azijnzeikers onder ons. Bestellingen gedaan van rond de 80-130 euro. Diverse producten besteld waaronder elektrische. Keurig binnen een dag (of twee) in huis en zonder gedoe. Over klantenservice geen mededelingen daar ik (nog) geen gebruik heb moeten maken daarvan.

hele fijne winkel en super snel

Ik heb er nu een paar keer besteld en alle keren ging dat snel. Alleen de laatste keer duurde het slechts een paar dagen langer, omdat het om levende organisme ging en daar kreeg ik netjes een mailtje van dat het iets langer duurde en zelfs dat had ik nog snel binnen. Wat een fijne winkel. GA ZO DOOR :-)

Netjes, verzorgd, snel en anoniem:)

Snel geleverd en ook een voordelige prijs

Great service

Always good service! Thanks!

Gewoon netjes en zeer snel geleverd

Makkelijke site, gunstige prijzen en de levering was zeer snel dus gewoon prima.

Spider Free besteld maar web Free ontvangen

Goedemiddag, Ik heb op de site spider Free besteld maar in de verpakking zit web Free ?

Graet

Fantastisch thank you

Medewerkers geven persoonlijke hulp

Valse beloftes

Als zelfstandige is communicatie en tijdsafspraken heel belangrijk voor onze planning waarmee zij geen rekening mee houden. Na 3dagen is de bestelling nog steeds niet klaargezet omdat ze bestellingen niet klaarzetten als je nog niet betaald hebt wat logisch is maar waarom bied je klanten dan aan om cash te betalen bij afhalen wat heel onlogisch is? Voorraad online klopt niet. Vaak uitstellen. Als ze vandaag gereed zeggen dan is het pas overmorgen klaar. Als ze morgen gereed zeggen dan bedoelen ze het volgende week.

zeer goed

snel levering uitstekend

Waardeloos

Niets ontvangen.

Voel me bekocht

ik heb besteld : 3 navulverpakkingen Bayer Garden Buxatrap aan 12,95€ per stuk. (zie factuur) Wat wordt geleverd : 3 navulverpakkingen Solabiol BUXAtrap : kostprijs per stuk 12,75€ Dus qua prijs wordt ik reeds bedrogen daar ik 0€,20 teveel betaal per vulling. Tot daar toe. Ik heb de navullingen gebruikt in mijn Bayer bauxatrap . Resultaat : NIHIL Geen enkele buxusmot voelt zich aangetrokken tot deze feromonen. Ze blijven me wel rustig om te oren vliegen Wat de prod datum betreft : 10/2018 Is dat nu de datum van fabricatie of de vervaldatum...ik weet het niet Besluit : veel betaald voor product dat vervallen (?) is maar in elke geval geen resultaten geeft Je kan ervan op aan dat ik mijn kenissen zal verwittigen

Op tijd geleverd, waren niet thuis, bezorger heeft het pakket áchter de papiercontainer geplaatst

Zie 1 zin

Prima geleverd mooi op tijd

Goed ingepakt zo moet het top.

Snelle levering in een goed sterke doos.

Helemaal tevreden

Mooie planten

Keurig verzorgd verstuurd

Goede en vlotte afwikkeling

Ik had besteld zonder een account aan te maken. Na bestelling kreeg ik geen bevestigingsmail. Daar werd ik iets nerveus van maar uiteindelijk is de bestelling netjes afgehandeld en bezorgd. Volgende keer maak ik een account aan.

Snel en goed bezorgt

Alles ging gewoon top! Snelle bezorging!

Snelle goede leveringen

Goede prijzen, en leveringen tot nu toe altijd erg snel.

Top service, snelle levering

voldeed helemaal aan de verwachtingen. Snel geleverd, product helemaal ok

Rangeerweg 6

6114BC Susteren