Slechte klantenservice, niet werkend product en geen nieuw product ontvangen
We hadden de 2,5 liter roundup besteld met pomp. Deze deed het niet, ondanks dat deze aangesloten was zoals op de verpakking en op filmpjes op internet stond aangegeven. Bij het bellen met de klantenservice van all4plants was geen greintje meedenken. Als consument zouden wij de pomp verkeerd hebben aangesloten, het probleem was er nog nooit geweest en all4plants weigert om een goed werkend product naar ons te sturen, zoals het behoort. Vervolgens, nadat gezegd is dat we de pomp op eigen kosten kunnen terug sturen en het bedrijf zal kijken of het inderdaad klopt of het een fout in het product is, wordt gezegd dat als we het product daarna alsnog terug willen of nieuw willen, we nogmaals de verzendkosten moeten betalen als consument. Hier gingen wij niet mee akkoord, aangezien het bedrijf verplicht is om een goed werkend product te leveren.
Toen werd voorgesteld om een filmpje te sturen van de pomp die niet werkt. Dit keurig gedaan en opgestuurd. Ik zit al meer dan 1 week te wachten op een reactie, terwijl telefonisch gezegd werd dat ze dezelfde dag nog zouden reageren. Al met al, geen service van all4plants en voor ons nooit meer een aankoop bij dit bedrijf!