Ik kreeg precies wat ik besteld had en de bezorger was keurig op tijd

Goed, voldoet geheel aan de verwachting

Goede winkel.

Goede winkel waar je genoeg keuze van producten heb, voordelig en snelle levering.

next day thuis bezorgt

ziet er goed uit direct mijn hebareno peppers verpot

Duidelijke communicatie, snelle levering

Duidelijke omschrijving van het artikel. Vandaag besteld, morgen geleverd. Product voldoet aan de verwachting.

Goede en snelle levering thx all4plants bestel zeker vaker wat

Supersnel bezorgd!

Goede spullen alleen zit ik te tobben met het pijpje wat ik in een andere stand wil hebben(vijvernetje) Verder gaat het allemaal prima.

Je kan op ze rekenen

Alles volgens afspraak geleverd

snel geleverd

Top service, super snel bezorgd.

Top service, super snel bezorgd.

Goede en snelle levering. Ook goede klantenservice. Echter heb ik een PH meter besteld die niet bleek te werken. All4plants zei dat de meter kapot was door mijn eigen schuld. Dit was niet het geval. Moest een 2e meter kopen (100 euro verder) dus dat is iets minder leuk. Verder prima bedrijf en zal hem aanbevelen

Geen gedoe! Snel bezorgd

levering was snel, maar er mankeerde veel !

er miste 2 bouten en moeren voor het bevestigen van de duwstang, geel indicatie klepje gras opvangbak miste [ kon ik van mijn oude maaier afhalen]. Na de eerste maai ronde bleek dat het maai mes er ondersteboven onder was geplaatst. Maar hij maait nu lekker !

mooi en netjes geleverd.

Het is mooi optijd geleverd. Super.

Goed Kwaliteit en snel geleverd!

Zeer goed ervaring met dit bedrijf!

Kapot

Kreeg een verkeerd in elkaar gezet produkt binnen. Erg jammer moest het zelf repareren

Snel in huis, netjes verpakt. Leuke welkom kaart toegevoegd.

Alles zoals beloofd

Prima webshop, lage prijzen, prima communicatie en snel verzonden, enige reden om hier (en bij andere webshops) niet meer te bestellen is de levering door DHL, wederom slechte ervaring, wanneer stoppen deze goede bedrijven om met zo een waardeloze bezorgdienst in zee te gaan, waarom niet gewoon met Post.nl., desnoods tegen meerprijs.

Fast delivery, good quality

Fast delivery, good quality

Slechte ervaring!!

De buxusschaar, die ik besteld en betaald had werkte niet. Klopte ook niet met de foto op de verpakking. Bij telefonisch contact en mails met foto geen reactie hunnerzijds. Uiteindelijk de schaar teruggestuurd met uitleg. Volgens de track en trace van PostNL was deze keurig bij all4plants afgeleverd. Geen bevestiging ontvangen. Bij opnieuw contact via telefoon kreeg ik te horen dat het wel een weekje kon duren voordat de schaar gecontroleerd kon worden. Wat een gebrek aan service! Ik zou niemand aanraden daar ook maar iets te bestellen.

erg tevreden

erg tevreden

Top service!

Goede producten en snelle levering.

Niet goed

Bestelling niet ontvangen.

One of the best companies I did shopping.

Very well packed with care for the purchased products. Fast delivery and good customer support. I always consider this store whenever I buy garden supplies.

Perfect goed begrijf

Alles was perfect in orde

Snelle levering en in goede orde ontvangen,

Rangeerweg 6

6114BC Susteren