levering kwam snel

Uitstekend verzonden

goed snelle service

Lekker snelle bezorging

Snelle bezorging

Altijd snelle en goede verzending veel producten

Goede winkel snelle verzending veel keuze altijd goed

Goede prijs kwaliteit , snelle levering.

op zich ging alles goed, alleen de twee zakken pellets op de bodem waren gescheurd

Zie titel

Correcte afhandeling bestelling.

Niets negatiefs te melden. Ook nog goedkoper dan elders!

Alweer toppie zoals ik gewend ben.!!

Snel en goed. Top!!!!

Heel tevreden

Snel en goede service Het product is op tijd geleverd

Goed back office, echter matige ervaring met logistiek ( bij wie ligt de oorzaak?)

Op een vraag snel antwoord van de organisatie. De leveringstijd was niet conform het beloofde, de vervoerder kwam na 3 werkdagen opdagen.

Goede en snelle levering

Zeer snelle levering

Positief

Goede producten en goed resultaat

Ik had het bestelde artikel snel in huis. De reden dat ik weer bij uw firma bestelde was omdat ik heel tevreden was met mijn bestelling de eerste keer. Toen had ik hydro supermicro, pk booster en avances hydrologische of Hollabd. Supetartikel.

Excellent! Thank you

Fast delivery, items in perfect condition, as described in the website and carefully placed in a box.

Goede snelle levering

Snelle levering van kwalitatief product.

Juiste product, goede prijs, snelle aflevering.

Net als de titel.

Prima!!!

Duidelijk informatie, veel communicatie, super snel geleverd en product goed ingepakt. Prima ervaring.

snelle bestelling en levering

snelle bestelling en levering

Ruim na 17.00 besteld, toch de volgende dag bezorgd, prima verpakt met gerecycled vulmateriaal en een niet al te grote doos. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Positief perplex over de super snelle levering en aangekochte product!

Zeer snelle levering!! Kreeg een email nadat ik op een zondagnacht mijn bestelling had geplaatst, dat de levering al onderweg was en een uurtje later, rond 15:30u stond DHL al aan de deur. Helaas was ik niet thuis, ....zo rap , zeker omdat men vanexcuses maakte dat de zending mss vanwegen Corona blablabla...later kon zijn. Over het product zelf kan ik nog niet veel zeggen. Wel dat na 3 dagen al wat resultaten kon zien zoals herstel van PH waarden, blad mooi groener, geen brandplekjes en knopzetting idd beter verloopt! Nu hopen dat dit zich nog meer verbetert/stabiel blijft. Over 3 weekjes als het goed is kan ik pas zeggen of ik het zo waardeer dat de 5e ster een feit wordt!?.... Gegroet, Sjaakie.

Fast

2 times I ordered. Fast, easy and very good service!

Wat een slechte (geen) service!!

60x60 plantenbak besteld. Is in werkelijlheid 56x56, staat niet in de omschrijving. Er moest iets in staan van 58x58...dus past niet! Ik vind de retourkosten daarom ook niet voor mijn rekening zijn. Als het product voldeed aan hun beschrijving dan was er nix aan de hand natuurlijk.... Meneer vond dat ik moest weten dat die bakken schuin weglopen. Staat ook op de site van hun leverancier. Maar jah....ik bestel niet bij hun leverancier hahaha. Ik heb nog even op een andere site later gekeken en die hadden het er wel netjes bij vermeld.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren