Bestelling snel en goed thuis

Makkelijk besteld Goed verpakt Snel verzonden Graag tot een volgende keer

Snelle levertijd tegen een goede prijs

Positieve ervaring met de leverancier

Snel en goed

De kniestukken voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Hier kan ik weer heerlijk mee in de tuin werken.

Prima goede webshop

Verder geen aan of opmerkingen

Prompte en adequate reacties

De levering was prima qua tijd. Product bleek beschadigd na ontvangst, na reclamering per e-mail en nazending van foto's werd per omgaande een creditnota ontvangen. Terugbetaling volgde aansluitend. Pico bello, dus.

Snelle levering met DHL

Goede informatie over de levering

bestelling klopte maar bij de levering ging het mis

mijn bestelling was snel besteld,maar bij de verzending is er schijnbaar iets mis gegaan. op 12 -8 besteld en op 19-8 geleverd.

Bestelling ging makkelijk. Levering zoals afgesproken. Wat wil een mens nog meer?

Vandaag besteld, morgen in huis

Snelle levering, netjes verpakt. Ik kreeg alleen geen orderbevestiging, waardoor ik me afvroeg of bestelling goed was doorgekomen. Dat bleek dus wél het geval.

Makkelijk en snel

Product was makkelijk te bestellen en na 1 werkdag al geleverd.

Prima bedrijf

Snel!!!

Wat ontzettend snel!! Na het bestellen, volgende dag al in huis. Hier ga ik vaker mijn potgrond kopen

Goede service en een ruim assortiment

Ik heb geen auto, en daarom laat ik grote zakken tuinaarde thuis bezorgen. Alles is keurig geleverd in een doos en gelijk de volgende dag al bezorgd. Heel snel.

Prima geregeld

Niks mis mee

goed product

Niet duur, goed product en snelle levering

Snel besteld en snel ontvangen TOPPIE

Topzaak

Overweldigende ervaring

Super, ik wist niet dat dit mogelijk was. Snelle levering. Wat een fantastische aankoop. Ik ga er gelijk mee aan de slag. Boven alle verwachtingen en enorme kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat de zeef niet van gerecycled plastic is. Denk ik. Het stat er althans niet expliciet bij, dus dat zal dan wel niet. Jammer.

Tevreden over de bestelling. Snelle levering! TOP

Goede service en snelle verzending

Prima webshop

Top! Echter...

Ik heb afgelopen jaar meerdere bestellingen bij all4plants gedaan, die allemaal vlekkeloos zijn verlopen. De website is duidelijk, met een groot assortiment en veelal ruim voorraad. Verder bieden ze ook scherpe prijzen ten opzichten van haar concurrenten binnen het segment en zijn ze zeer consistent in levering. De enige kritiek die ik heb is de snelheid van de website en de zoekfunctie. De zoekfunctie geeft te veel resultaten terug (ook producten die niks met de search key te maken hebben) en normaal navigeren adhv. productcategorie/merk gaat stroef omdat de website traag is. Hierdoor is het soms moeizaam een specifiek product te vinden of grote bestellingen bij elkaar te klikken. Deze kleine irritaties zullen mij er echter niet van weerhouden nogmaals een aankoop te doen bij deze winkel voor met name (herhaaldelijke) plantenvoeding.

Snelle levering, discreet verpakt.

niks op aan te merken

Uitstekend !

Bestelling geplaatst in het weekend, maandag een berichtje dat het dinsdag geleverd zou worden, is niet gelukt werd de dag erna op woensdag. Dit omdat de bezorger vertraagd was, niet heel bijzonder in de drukke tijden! Al met al tevreden met de snelle verzending !

Slecht.

Slecht.

Vriendelijk en behulpzaam , scherpe prijs

Heb t apparaat nog niet kunnen testen , maar kon alles vragen en heb daardoor goed kunnen vergelijken, snelle afhandeling en bezorging , scherpe prijs. Positieve ervaring . (Duurde wel even voor ik t tel. Nr. Vond want zag t niet op website maar misschien lag dat aan mij. )

Rangeerweg 6

6114BC Susteren