Snel

Snel en eenvoudig bestellen. voor herhaling vatbaar!

snel en goed

Fijn

Ik had potgrond besteld en het is heel snel geleverd. De verzendkosten waren ook nog heel hoog

Heel goed!

Goed en heel goed.

Alles zoals beloofd!

Precies gekregen wat ik besteld heb en levering zoals beloofd. Blij mee.

TOP

GOED PRODUCT EN KEURIG VERPAKT EN OP TIJD GELEVERD

always good service

always good service

Ik had met klem gevraagd om de aflevering niet op woensdag te laten plaatsvinden en dat verzoek is gelukkig gehonoreerd. Schaamde mij een beetje omdat de leverancier in het wateroverlastgebied zit. Dan heb je wel wat anders aan je hoofd. Een van de twee zakken rozenaarde was inderdaad kleddernat, maar ik heb mijn nieuwe klimroos (tot nu toe) niet horen klagen.

Goede prijs en snelle levering

De prijs voor het product en de levering zijn goed. Product de volgende dag geleverd.

Alleen lang gewacht had even een mail gestuurd

Huono

Tilattua tavaraa ei ole vielä saapunut.

• Suosittelisitko yritystämme muille? No

Een dijk van een service

Helemaal super dat er uberhaupt nog iemand aan mijn pakketje heeft gedacht in Limburg afgelopen weekend. xD.

Prima snoeischaren

Jammer van de kleine (lak)schades, vermoedelijk t.g.v. de verpakking

Snel en netjes

Snelle en correcte levering dik tevreden hoe het is afgewikkeld een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Sterren leverancier

Top goede kwaliteit

En hele snelle levering

Zeker nu het geleverd wordt door DHL ipv DPD loopt alles gesmeerd.

Is goed

Ik ben erg blij met mijn aankopen

Goed bedrijf, slechte bezorging dhl

Alles top geregeld al meerdere keren bij dit bedrijf, enige minpunt is dat er zaken word gedaan met dhl als vervoerder. Iedere keer de melding u was niet thuis ookal zit je bijna voor je voordeur, de bezorgers hebben geen zin ok te tillen en brengen het gewoon naar een pick-up point. Oftewel flink verzendkosten betalen en het uiteindelijk nog zelf op moeten halen midden in het centrum. Hierdoor 4 sterren wegens de goede service, wanneer er ook met andere bezorger gewerkt word dan zeker 5 sterren.

Snel verwerkt en verzonden.Top

Goed bedrijf

Insectenvallen

Helaas plakken de vallen heel slecht en het jruipend ongedierte loopt er helaas gewoon langs. Zonde van het geld

Gevonden wat ik nodig had tegen schappelijke prijs

Ik zocht een nieuwe steel van Wolf craft waar zowel bezem als vloertrekker op konden. Alle drie hier in deze webwinkel kunnen vinden op voorraad en tegen goede prijs. Terwijl dit nergens anders op voorraad was.

Snel

Woensdag om 1300 besteld en donderdag geleverd , lekker man

Prina

Goed voor mijn diamond painting steentjes

Goede en snelle levering

Goed verpakt, snel geleverd