Snel aflevering

Ik had de verkeerde meter besteld maar heb contact gehad en binnen een paar dagen had ik de goeie in huis

Slechte service

Kon mijn product waar ik niet tevreden over was iei niet retourneren, kreeg een kortingsbon aangeboden voor mijn volgende bestelling?? Niet akkoord mee gegaan. Na aandringen kon ik het retourneren. Dit gedaan volgens instructie. Ze geven aan het pakket niet ontvangen te hebben….. En kunnen me verder niet helpen. Hier doe ik dus geen aankoop meer.

Makkelijk te bestellen en goede service

Website via een zoekmachine gevonden en product besteld. Goede omschrijving van het product en was snel binnen en goed in gebruik.

Alles top

Er was even wat vertraging, maar na contact had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Prettig contact, top bedrijf!

100 cm meetbak

Product voldoet aan mijn eisen ,deze bak is betaalbaar

Goede levering

Toeslag voor aarden iets minder wadoor aarden nog duur wordt maar levering is prima

Snel, vakkundig en duidelijkheid

Snel, vakkundig en duidelijkheid

Perfect!!!

Goede ervaring

Zeer snelle correcte levering

Levering was keurig op tijd en goed verpakt.

Profesjonalny sklep i obsługa

Dobry wybór artykułów, atrakcyjne ceny i bardzo szybka dostawa.

• Poleciłbyś nas? Tak

Snelle zending, goede prijs, goede producten

^

prima prijs prima levering

prima prijs prima levering

Goede prijs, snelle levering

Gewoon prima, alles wat ik bestelde was precies wat ik ervan verwachtte.

Goede kwaliteit

Perfect de speciton

Goed = Goed (keurig) Mvg.Davy.

Gewoon goed

Ze doen wat ze beloven

Doen wat ze zeggen

Product zoals beschreven en goed geleverd

Top Top Top snelle levering, en goede prijzen.

Niks op aan te merken en aan iedereen aan te bevelen.

Zeer snelle levering goed product.

We hebben een hand grasmaaier van wolf bij all4plants gekocht. De webshop is overzichtelijk, de bezorging zeer snel en het product is goed.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Vlot geleverd en voor een goede prijs

Vlot geleverd en voor een goede prijs

Kokosblokken waren perfect. Vielen mooi en snel uit elkaar na het toevoegen van water. Bezorging was op tijd en prijs kwaliteit is prima. Ik bestel weer als ik wat nodig heb.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren