Snelle levering, niks mis mee.

Snelle service en levering,

Zeer goed bevallen

Goede snelle service. Snelle bezorging. Goede kwaliteit. Kortom zeer tevreden

Snelle service 16:59 uur vrijdag besteld Aankomst van de pakket zaterdag 14:06 uur. PERFECT!!!

I will repeat

Nice experience

Perfecte service,perfecte afspraken,correcte prijs daarom een woord “ perfect”

Snel en goed

Snelle levering en goed geprijsde producten

Fast shipping and good prices

Prima uitgeleverd

Goeie zaak, betaalbaar en goeie service

Top winkel, betrokken mensen, goeie prijs kwaliteit verhouding. Een keer probleempje buiten hun schuld door de verzender (dhl) maar keurig opgelost....

Mijn ervaring was super Hele vriendelijke behulpzame man Zeker voor herhaling Zal jullie zeker aanbevelen

Mijn eerste bestelling bij all4plants, super tevreden. Ik heb een ventilator besteld, voor een top prijs, veel beter dan bij de grote electro winkels. Netjes en super snel versturd, tevreden klant!

top product

Zeer goed.

Heel goede service

goed en snelle verzending

Product was goedkoper dan bij andere webwinkels. snelle levering. gewoon prima!

troep materiaal

vetilator besteld na 3 dagen uit elkaar gevallen geen garantie en retour mogelijk heden zonde van het geld

Bestron verwarming

Maakt veel lawaai en is niet in stand te regelen gaat direct terug.

Snelle levering en goede prijzen

Zowel producten als verzendkosten voor de juiste prijs en snel geleverd!

Betrouwbaar en duidelijk

In deze tijd is het niet vanzelfsprekend dat je een betrouwbare webshop treft maar deze is goedkoop betrouwbaar en doen wat ze vermelden op de site netjes

Prima ervaring, snel en conform afspraak.

Goede klantenservice

Ik had een onkruidsteker gekocht en bij DHL bleek een verhindering in het proces. De klantenservice van all4plants gebeld en zij gingen het uitzoeken. De volgende dag kreeg ik een telefoontje dat het geregeld was en dat DHL diezelfde dag nog ging bezorgen. Fijn dat deze inzet gedaan wordt want dat maak je ook weleens anders mee bij andere bedrijven

prachtige planten en snelle levering

duidelijke zoekfunctie op de website en mooie planten. Erge snelle levering en planten in prima conditie

Duurde iets langer dan ik had verwacht.

Voor het eerst iets besteld bij all4plants vanwege de snelle levertijd. Helaas duurde het iets langer dan dat was aangegeven maar ben toch tevreden over de levering.

Perfect.Deze mensen weten hoe het moet.

Netjes verpakt en supersnel geleverd. Een aanrader!!!

Perfecte levering.

Perfecte levering en goedekwaliteit