Fijne webshop

Veel keus en goede kwaliteit en snelle levering

prima geregeld en op tijd.

ik ga later vandaag mijn orchidee in een andere pot zetten met de door julkie geleverde materialen in de hoop dat hij het redt.

Goede kwaliteit en uitstekende service

De kwaliteit van het product is goed, je wordt goed geïnformeerd over de levering van je bestelling.

Klanten worden netjes te woord gestaan.

De bestelling is netjes afgeleverd. Mijn vraag over de langer dan verwachtte levertijd is telefonisch en via de email vriendelijk afgehandeld.

Op tijd geleverd! Prima! Het artikel moet ik nog gebruiken, dus hoop dat dat ook goed is!

snelle service, prima!

ontving het artikel na bestelling de volgende dag, goed verpakt.

Snel reactie

Top service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goed product voor een goede prijs top. zeker het aanbevelen waard

Fijne Zaak, groot assortiment, Goede Service en Kwaliteit!

Netjes en Snelle leveringen, ook vragen beantwoord men netjes, Allround tuinieren online shop! Super!

Ondanks de iets latere levering prima afgeleverd.

Keurig verpakt en netjes geleverd.

Good communication and great selection of top quality products

Order was accurate and I received all my products in good order. Have used most so I can say they are all working. Will order again :)

Vrij normale en standaard ervaring.

Niets bijzonders gemerkt, klantenservice, aankoop en verzending gelijkwaardig aan de meeste webshops.

Perfect zoals altijd

Besteld Betaald bezorgd is blije klant

vermoeiend

de wisserbladen in de trekker zijn ongelijk, iets wat de inpakker ook had kunnen zien! Best wel jammer dit, want ik zou de moeite weer moeten nemen om dit te retourneren en een ander product aan te vragen. Ik moet hier even over nadenken. mvgr. Pascal

Slecht

We hebben op 22 april een handzaai machine besteld. En nu, op 3 mei, na mail en telefoontje nog steeds niets ontvangen.

Goede ervaring

De bestelling is goed en snel verwerkt, ben ook goed op de hoogte gehouden, correct afgeleverd.

Goed snel geleverd 3 dagen

Zeer positief

Zeer goede service

Fast and good products

Like always perfect service

Top!!

Foutloos en snel bezorgd

Snelle levering en scherpe prijs

V

Zeer klantvriendelijk

De bestellling was maar 1 dag later verzonden en dat vond ik niet erg. Maar er zat toch een aardig excuuskaartje met kortingscode in het pakket. Het laat zien dat zij klantvriendelijkheid en service erg belangrijk vinden.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren