Geen opmerkingen!

Alles is vlot en zonder problemen verlopen!

Alles perfect in orde

Tweede bestelling hier, alles perfect in orde en snel geleverd. Blij dat er nog shops zijn die een groot assortiment hebben en snel kunnen leveren !!

Prima geregeld.

Werkt naar behoren.

Bij All4plants een snoeischaar met kistje voor mijn jarige moeder besteld. Per asbus zat het kistje niet bij de 1e levering. Gebeld en vriendelijk geholpen. Kistje kwam een dag later al. Snelle en vriendelijke service. Zeker een aanrader. 9

Goede service, snelle oplossing bij foutje

Week geleden bestelling geplaatst, na een dag of 5 even gaan bellen waarom ik geen verzendbevestiging heb ontvangen. Vriendelijk te woord gestaan en er was iets mis gegaan met het aanmelden van de verzending. De zelfde dag nog track & trace ontvangen, een dag later alles netjes in huis. Alles netjes verpakt en in goede orde ontvangen.

Alles ging zoals verwacht

Duidelijke site, vlot besteld en geleverd. Top.

prima snel in huis tnx

prima snel in huis tnx

Een vriendelijk telefoontje doet wonderen

Mijn bestelling was niet compleet aanwezig. Na 2 wkn mailtje gestuurd. Kreeg geen reactie. Toen gebeld en telefoniste ging direct uitzoeken. Ze belde snel terug met voorstel duurder product zonder meerprijs te leveren. Volgende dag had ik mijn goederen. Top telefoniste. Hartelijk dank voor je service

Uitstekend. Overzichtelijke website

Bestellen van plantenvoeding ging snel en gemakkelijk. Levering prima in orde!

Uitstekend!

Goede service, vlotte levering!

Ondanks dat 1blad transport schade heeft opgelopen ben ik tevreden met levering.

Op tijd, niks aan te merken.

Te late levering

Product was op voorraad maar met vertraging verstuurd

Slaat helemaal nergens op

Ik heb zakjes besteld die beschreven worden Op de site als 40/60 mm En met een gewicht van 0.5 echter wegen ze nog geen 0.35 dus dat is een dunner. Zakje dat aangeven staat op de site Dus ik heb een product binnen gekregen die ik niet heb besteld .na het contact krijg ik te horen dit op eigen kosten te retourneren Het lijkt mij dat als hun een verkeerd product leveren hun deze koste voor hun moeten nemen !!

Snelle levering van een goed product.

Snelle levering van een goed product.

Superrrr

Mooie planten

Correcte en vlugge levering. Dank u wel

Ik heb niks aan te merken. Alles correct en vlug geleverd

Geen bestelling ontvangen

Besteld, betaald maar nog steeds niet ontvangen. Wel een enquette versturen of ik tevreden ben, niet slim hoor. Zeker geen aanrader als het om service gaat!

Prima geregeld vlot gehandeld

Zo als de aanhef

Prima shop, snelle levering.

Snel geleverd via DHL (makkelijk op DHL pickup point te leveren) erg fijne ervaring.

Excellent webshop

Good choice of products, easy ordering and quick delivery. Highly recommended.

Mooi artikel voor mooie prijs

Netjes en op tijd bezorgd.

Prima product goed ontvangen

Telaat bezorgd maar wel een excuus kaartje met korting code toch netjes

Hello. I waiting for my order from 16.04. nobody respond for e-mails.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren