Vlotte en goede levering en het product naar verwachting

Goeie producten en supersnelle verzending!

Prima, en prima

Alles was prima en zelfs nog een sorry voor een dag te laat geleverd.

Een tevreden klant

Mooi website Snelle levering Mooie prijs Goede kwaliteit

Netjes geleverd, schappelijke prijs.

Netjes geleverd schappelijke prijs

zeer goed

geen

Spullen niet leverbaar en geen communicatie

Speciaal bij deze site besteld omdat ik de producten na 1 dag nodig had. Op de site stond dat het diezelfde dag nog verstuurd zou worden. Helaas is dat niet gebeurd. Na 1 dag heb ik ze opgebeld om te vragen waar mijn bestelling was en toen kreeg ik te horen dat de helft van mijn bestelling niet meer voorradig was en dat mijn gehele bestelling pas na 1 week geleverd zou worden. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar communiceer dit dan en zet het op jullie website. Als tegemoetkoming zou ik 5% korting krijgen op mijn volgende bestelling. Nou sorry hoor, maar daar word ik eerder kwaad van dan dat ik er tevreden mee ben. Wel hebben ze de andere helft van mijn bestelling uiteindelijk verstuurd. Ik heb nu alleen 2 keer 8 euro verzendkosten moeten betalen, voor een bestelling van 11,50. Ook wacht ik nog steeds op mijn geld terug. kortom: fouten kunnen gebeuren, maar communiceer dit met je klanten en kom niet aan met bullshit kortingen van 5%, dan kan je beter niets geven.

Zeer goede dienstverlening

Heel correcte afhandeling van de bestelling. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader om met all4plants te werken.

Prima bezorgd, duurde alleen even

Alles was netjes aangekomen, behalve de bamboestokken die waren kapot helaas... Het duurde alleen wel een aantal dagen langer dan de bedoeling was, ook is er helemaal niet gereageerd op de mail die ik heb gestuurd, dit kan uiteraard gebeuren, en dit zijn de redenen dat ik geen 5 sterren geef.

Top service en scherpe prijzen

Ik zal eerlijk zijn: ik bestelde bij all4plants vanwege de prijs. Het pakketje werd niet op dezelfde dag, maar op de volgende dag verzonden. Maakt niet uit, kan gebeuren. Er zat echter een excuusbriefje en een kortingscode bij voor de volgende bestelling. Dát noem ik nou service! De volgende bestelling is al geplaatst.

Prima webshop

Gardena tuinborstel besteld, 3 dagen later geleverd. Zeer tevreden met het gemak van het bestellen plus de levering. Zeker aan te bevelen!

Geweldig!

Lekker snel, goede kwaliteit, lekker goedkoop. Ik ben heerlijk tevreden!

Amateuristisch

De communicatie die jullie op papier verstrekken is ondermaats. Ik heb mijn producten gekregen. Daar ben ik blij om. Maar het hele proces had beter gekund

Goede communicatie evenals levering

Goede prijzen en snelle levering!

Erg tevreden over de prijzen en de bezorging was dezelfde week nog ondanks dat het om een pallet ging wat nog wel eens wil duren.

Zoals beloofd, helemaal volgens plan

Top.

Snel in huis

Ik heb een flesje calmag besteld voor m’n watermeloen plantje. De fles was snel in huis en was goed verpakt.

Op tijd en netjes geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Ok

Hallo, ik heb drie potten besteld. En ik heb twee pakjes in de ene pot en in de andere wat filter en kunstmest. Het is gratis? Want zo niet, wat moet ik ermee doen ... Is dat een late compensatie?

Uitstekende producten en snelle levering

Uitstekende producten en snelle levering

top, snel geleverd en goede prijs

top

Goed assortiment en duidelijke informatie

Je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de verdere afwikkeling.

Snelle goede levering

Door mijn eigen fout verkeerd produckt besteld, maar de levering was prima

Goede klantenservice

Mijn bestelling werd heel vlot geleverd, maar was echter niet compleet. Na telefonisch contact heel adequaat opgelost. Het ontbrekende artikel de volgende dag in huis. Nog een dikke pluim voor Vanessa van de klantenservice. Ontzettend prettig door haar te woord gestaan en geholpen!

Rangeerweg 6

6114BC Susteren