Reactie van het bedrijf
Beste Pascal,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat het product niet naar wens is. We raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Indien u een fotootje meestuurt van het defect kunnen we dit vaak al beoordelen en bij het reageren u ook een retourlabel meezenden. We proberen het retourproces dan zo makkelijk mogelijk te maken. Echter ben ik bang dat hetgeen wat u als defect beschrijft, geen defect is. Ik ben naar de vloerentrekker in het magazijn gaan kijken en wat u beschrijft komt bij zga elke Gardena vloerentrekker voor. (Zelfs op de foto op de Gardena site zelf zag ik een kleine afwijking.)
Doordat de trekker schuin gehouden dient te worden bij gebruik, zou een verschil tussen de twee zijden van de rubbers geen probleem moeten vormen. Indien de vervorming bij u echter zo ernstig is dat het product niet naar behoren werkt, dan zien we uw retour graag tegemoet en vervangen of refunden we het product. Indien het niet werkt zullen wij de kosten hiervoor voor onze rekening nemen. Ik wil hierbij wel eerlijkheidshalve vermelden dat hetgeen u meld - zoals uitgelegd hierboven - waarschijnlijk niet als defect wordt gezien door ons testcentrum. Ik heb de extra moeite genomen om Gardena voor u te bellen i.p.v. u door te verwijzen en de klantenservice daar bevestigde dit verhaal. Ook zij gaven aan dat u hen altijd een foto van het product ter beoordeling mag mailen.
Hopelijk heeft deze info u geholpen, bespaart dit u het retourproces en kunt u het product met een gerust hart in gebruik nemen.
Vriendelijke groet,
^NT All4Plants