fast and reliable delivery

Apart from the good prices I can only recommend this site. The items are delivered very fast. Everything was fine. I will continue to shop on this site :-)

Problem-free purchase

Quick dispatch Quick delivery Product as described. Happy customer

Lange levertijd

Product was als omschreven, maar product werd pas verstuurd nadat ik een mail had gestuurd waar mijn bestelling bleef. Wel een briefje met excuses en (kleine) kortingsbon, maar ik heb liever mijn product op tijd, zeker nu het lastig is om even een winkel te bezoeken.

Niks ontvangen

Vorige week iets besteld ,zat verkeerde postcode op zou terug gestuurd worden naar de leverancier als het daar was aangekomen zou ik mail krijgen en zouden ze het opnieuw opsturen tot op heden hebben ze nog geen contact opgenomen .meerderen malen telefonische contact gehad maar tot op heden niks geleverd wel betaald.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

levering producten was niet geweldig alles hing slap.

voor idee is de levering te lang onderweg geweest +/- 5 dagen, alle planten hingen slap. waarvan de 2 kommer planten het ergst, de wortel kluit lag uit elkaar van 1 kommer, ik heb mij grote twijfels als dit nog goed komt, wel eens eerder gehad toen kwam het nog goed, maar ook dat het niets meer werd. vindt het wel jammer dacht een goed adres te hebben.

Waardeloze service als het een retour betreft.

Een artikel volgens de retourprocedure op de website retour gestuurd. Op het moment dat de DHL koerier daar aan de deur stond, heeft niemand het pakket aan kunnen nemen. Ondanks een briefje in de bus is het pakketje niet opgehaald bij het DHL-punt. Zelfs na meermaals contact met zowel DHL als All4Plants is het niet gelukt om het pakket bij All4Plants te krijgen. Resultaat: pakket is weer naar mij terug gestuurd. Nu maar opnieuw het product versturen en hopen dat iemand het pakketje wil aannemen. Klantgerichtheid is ver te zoeken bij de klanten'service' van All4Plants....

Aantrekkelijk lage prijzen en binnen een week geleverd

Een onderdeel (Essen houten steel) van een ander merk geleverd; meteen daarover gebeld en de volgende dag al de juiste ontvangen.

Mijn bestelde plantenbakken waren nog niet op voorraad. De dag na bestelling gebeld en werd me verteld dat ze waarschijnlijk een dag later (zaterdag) binnen zouden zijn. Niks gehoord maar maandag een belletje gekregen dat de bestelling klaar stond.

Goede prijs en klantvriendelijk.

Ruime sortering en snelle verzending

Het watervat dat moest passen in de beschikbare ruimte, vond ik hier. Op de website van All4Plants!

Good price, quick delivery.

Exactly what was advertised!

Niets op aan te merken en de chocola was heerlijk

Topproduct geleverd, ga zo door!

Artikel was precies wat ik verwachtte!

Top kwaliteit voir een topprijs.

Vanmorgen besteld via Instagram ebn vanavond al bezorgd.

Bestelling duurde even, maar producten zijn super!

Het duurde ruim twee weken voordat mijn bestelling er was, ik kreeg geen reactie op mijn mail mbt de duur van de levering. Maar toen het er was zat er een kortingscode met excuses bij en zelfs chocolade! Vond ik toch sympathiek.

Overzichtelijke site, goede service

Gewoon goed

Goed.

Goed.

Snel en goed

De betalingsmogelijkheid iDeal deed het niet op de website, maar ik kreeg wel een orderbevestiging binnen. Heb de klantenservice gebeld, en die heeft het probleem netjes en snel opgelost. Producten werden ook snel geleverd, dus dat was fijn!

tevreden

Eenvoudig bestelproces. Helaas niet gelukt om binnen 24 uur te leveren. Prima accu-grasmaaier.

Goed zoals verwacht en zo als het hoorde.

Makkelijk tebestellen en duidelijk over bezorgkosten

Waren te laat met leveren, maar kreeg gelijk excuses en korting voor evt volgende bestelling

Een dag later met verontschuldigingen.

Ik heb het pakketje een dag te laat binnengekregen. Er zat een kaartje met excuses en 5% korting voor de volgende bestelling. Netjes.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren