Product was niet leverbaar

Ik vond het erg hinderlijk dat mijn bestelde product niet leverbaar was aangezien er haast bij was. Dit zou op de website bij het betreffende product moeten worden aangegeven. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling in goede orde ontvangen, maar ik moest er erg lang op wachten.

De levering ging fout maar dat is de fout van DHL, de medewerkers hebben alles geregeld zodat het goed is afgelopen. Ik zou alleen naar een andere vervoerder overstappen al was ik heb, DHL maakt teveel fouten merk ik in onze wijk.

Goed, snel en goed geprijsd.

Goede producten, snelle levering

Zoals altijd goede kwaliteit producten voor een mooie prijs,en snelle levering

Snel en goed.

Snelle levering. Stevig en mooi materiaal.

Snelle afhandeling

Verkeerde product besteld. Retour verzonden en binnen een dag was het aankoopbedrag plus verzendkosten teruggestort. Chapeau!!!

Snelle levering en goede tuinhandschoenen

Fijne bodemhandschoenen, goede prijs/ kwalitatief

Snelle correcte afhandeling

Zeer snelle levering

Snelle verzending

Best service.

Prima product en snelle levering.

Prima priduct en zeer snel geleverd.

Snel verzonden

Artikel niet duur en is snel verzonden

Bestelling plus informatie goed uitgevoerd

Zeer tevreden over de afhandeling en informatie betreft de aflevering. Voor mijns een 8 heel goed. Een 10zou de wil tot nog grotere verbetering in dec weg staan

perfect

totnu toe de goedkoopste grote vloei van het beste merk,dus beste kwaliteit! en altijd goede en snelle leveringen!

Snel geleverd, met een extraatje erbij

Product snel geleverd kreeg via mail rond welke tijd het geleverd werd en dit klopte nog ook. Ben zeer tevreden

Top service!

Makkelijk besteld, snel berzorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Product is helemaal naar wens en er zat zelfs nog een verrassing bij.

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad met de vriendelijke klantenservice over de hozelock outdoor aquarium een online bestelling geplaatst. Dezelfde dag nog verzonden en volgende dag in huis. Elders duurde de levering voor dit product weken! Leuk presentje voor de paasdagen erbij gekregen. Top ervaring!

Vlotte soepele levering. Als product goed bevalt zal ik het zeker bij anderen aanbevelen.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, over de werking van mijn producten kan ik nog niks zeggen

Uitstekende service

Goede en snelle levering.

Super snelle verzending en lage orijs

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs