Gewoon besteld en snel in huis!

Duidelijke website, goed volgsysteenm, precieze bezorging

Erg goed.

Gemakkelijk

De bestelling doen was eenvoudig, en kwam netjes, snel en correct aan.

Makkelijke bestelling, snel geleverd.

Goede producten zeer snel bezorgd

Smiddags besteld en de volgende ochtend al in huis!

Bestelling zeer snel bezorgd

Goede website en bestelling (aarde) zeer snel bezorgd.

Mooie overzichtelijke site, goede prijs, snelle afhandeling en ze doen wat ze beloven. 's Avonds laat besteld, de andere dag verzonden en de volgende dag in huis.

Drama

Bestelling gedaan en betaald, kregen gelijk een bevestigingsmail. Echter dagen erna nog geen bestelling ontvangen. Mail gestuurd geen antwoord. Na paar dagen weer een mail gestuurd, kregen we als antwoord dat zij het product niet meer op voorraad hadden en ook niet meer kregen. Wij hadden 500 ml besteld in een fles ze hadden alleen nog 250 ml flessen. Wij zeiden geef dan maar 250 ml flessen. Is hetzelfde, dus niet was iets duurder. Je zou denken na Zoveel dagen wachten soort van service dus niet. Moesten wachten op retourbiljet en dan de hele bestelling opnieuw doen. Wij hebben ons geld retour gevraagd en zullen nooit meer gebruik maken van deze webshop, moeizaam, langzaam

Snelle levering oké prijs

goed product wat snel werd geleverd

ik ben zeer tevreden met het product wat ook nog snel werd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wij zijn 78 en 72 jaar. Het is geweldig gegaan. Top

levering niet compleet en erg laat

de bestelling liet weken op zich wachten. Geen reactie op mijn mails. Toen ik belde werd het pakket snel opgestuurd maar was het niet compleet.

Aanrader

Wat later geleverd dan aan gegeven op website, maar wel juiste en goede producten. Klantenservice reageert snel en accuraat.

Snelle levering, prima prijs

Bestelling was snel geleverd.

Goed product en snel ontvangen

Prima levering

Plantjes goed verpakt zodat ze niet kapot kunnen gaan.

Top bedrijf levert snel en netjes

Levert netjes en op tijd. Goed verpakt

Prima verzending

Verzending prima verpakt Alleen lijkt er 1 plant niet echt geweldig Lijkt wel dood te zijn Ik ga kijken of hij t gaat doen U hoort van mij als hij t niet doet Oké?

Uitstekend geregeld

Geen communicatie

4 mails gestuurd nav retour en pas na 1 1/2 week antwoord, Moet 3x vrachtkosten betalen voor omruiling

Snelle levering, kwaliteit top

De growbags overtreffen mijn verwachtingen, mooi product en niet duur!

Goed en snel

Snel en goed geleverd