Snel, netjes verzorgd
I have placed my order and instead of 36-1, was 36. None of my neighbors have been asked about it. Long story short I paid 61 euros, and ended up, receiving a 35 euros refund WITHOUT receiving ANY products. I just paid these guys 30 euros for NOTHING. Really bad service and WOULD NOT recommend them.a
Dear Michael, Thank you for your review. We're sorry to hear that you're unsatisfied with our services. We also very much regret that the order due to an error in your address could not be delivered and is now returned and cancelled. When an additional number is needed but is missed, I have been told that DHL does not even take it out of the bus. Which is a good thing! Because I believe you if you say you have very nice neigbours, but it could have just as easily been accepted by someone who then never said anything. Because we like to keep our prices fair and low, we opt for the policy where - if justified - the person making the mistake pays for any extra expenses. We do this to communicate transparently about the costs, including those of the shipment; Unlike some other companies that pass these extra costs onto all customers and therefore ask higher prices than we do. We however still regret this failing delivery and which to apologize for the unsatisfying service. Unfortunately I cannot inform you otherwise. Kind Regards, ^NT All4Plants Customer service
Alles halen hier
goed product en goede service
zie hierboven
De producten die besteld zijn kwamen keurig de volgende dag binnen in goede kwaliteit.
Op naar de volgende keer
In mijn tuin liggen klinkertjes van nog geen 10 bij 10 cm. Daartussen piepkleine grasjes, die al heel snel gaan bloeien. Dit apparaat is perfect om dit onkruid gemakkelijk te doden. De grasjes worden na een paar dagen bruin. Ik weet nog niet hoe lang ze wegblijven, dat zal ook van het weer afhangen.
Alles naar wens, niks te klagen. Goeie service zoals afgesproken
Product nooit geleverd, moeilijke communicatie Op 16/01/2021 een vijverthermometer besteld. De dag dat DHL zou leveren was ik aan het werk en dus koos ik een DHL servicepunt in de buurt die open zou zijn volgens het keuzemenu. Blijkbaar was het servicepunt toch een paar weken dicht vanwege corona en heeft DHL het pakket terug gestuurd naar de verzender. Daar is het op 25/01/2021 bezorgd. Het contact dat ik daarna met all4plants had was moeilijk. Ten eerste moest ik er zelf vooral veel achteraan, en ten tweede zou de leidinggevende gezegd hebben dat het mijn fout was dat ik een dicht servicepunt koos dus zolang ik niet nogmaals verzendkosten betaalde kon het pakket niet verzonden worden. DHL zei echter dat het een fout op de DHL servicepunten website was dus dat de verzender gewoon restitutie van de extra kosten via hen kon krijgen. DHL had hen zelfs een e-mail gestuurd met het formulier dat ingevuld moest worden, maar all4plants beweert deze nooit ontvangen te hebben. Op 10/02/2021 heeft de leidinggevende van all4plants gezegd dat ze dan zouden proberen eerst restitutie te krijgen om daarna pas het pakket opnieuw te verzenden. Sindsdien heb ik geen bericht meer van all4plants gehad en het is mij dus onduidelijk wat de status is. Ik kan er uiteraard zelf wel weer achteraan gaan, maar het is zeer klant ONvriendelijk. Bij alle andere door corona vertraagde zendingen heb ik een prima respectvol contact gehad met de verzenders waarbij altijd een eerlijke oplossing gevonden werd. Bij all4plants lijkt het bedrijf geen enkele moeite te willen doen. Ik beroep mij nu op mijn herroepingsrecht, maar ik vraag mij sterk af of ik ooit nog iets terug zie van mijn geld of van het product.
Beste Candace, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met de levering van je order. Helaas kan ik door het ontbrekend ordernummer en op basis van je e-mail adres geen case vinden. Ik begrijp dat je klacht nog opvolging nodig heeft, en we zouden je willen vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin de omschrijving van de klacht en je bestelnummer. Je mag ons tussen 9u en 18u van maandag t/m vrijdag ook bellen op: 045 528 4444. Aan de telefoon wordt je altijd snel te woord gestaan en indien je een mailtje stuurt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Het is momenteel wel erg druk en de wachttijd voor een reactie is hierdoor langer dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, ^NT All4Plants klantenservice
Snelle levering en goed spul
Bestellen ging prima, leveren iets wat traag maar ok. Helaas bleek het product defect. Moest retour op eigen kosten echt jammer ivm klanten binding. Vandaag is retour zending ontvangen door webshop, maar nog geen nieuwe in verzending?? Nu maar weer afwachten hoe lang het zal gaan duren. Beetje jammer dit, zal wel door corona komen daar wordt alles op gegooid. ;-)
Beste H.J., Bedankt dat je de tijd hebt genomen ons bedrijf te reviewen. We vinden het vervelend om te horen dat het product heeft moeten terugsturen wegens een defect. Momenteel ligt dit product bij de klachtenafhandeling om getest te worden. Pas na vaststelling van het probleem kunnen we de juiste opvolging kiezen. Het is momenteel erg druk en de wachttijd voor een reactie is hierdoor langer dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, ^ NT All4Plants klantenservice
Altijd goede ervaringen met deze winkel.
Takkenschaar Gardena: voordelige prijs en snel geleverd.
Alles was goed
Originele beoordeling
Ik had 2 flessen van 1 liter plantenvoeding besteld, maar kreeg 2 flessen van 500ml. Na dit aangegeven te hebben heb ik niks meer van hen vernomen. Ik wil gecompenseerd worden voor het verschil in prijs tussen de twee flessen
Pakket niet aangeboden door de pakketbezorger. Hele dag thuis en opeens een mail dat pakket retour gaat. Dus de klantenservicegemaild, geen geld terug en willen ze het opnieuw versturen moet ik nieuwe verzendkosten en retourkosten betalen. Reageerden ook niet op verdere mails.
Beste Eva, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met de levering van je order. De foutmelding was bij ons ook niet bekend en ik heb daarom navraag gedaan bij DHL. Hopelijk hoor ik hier snel meer over. Het is mij echter bekend dat bij problemen met een DHL zending, om nog een onderzoek uit te kunnen voeren, het belangrijk is dat er binnen 48 uur gereageerd wordt. Na deze 48 uur is het voor DHL lastig/ vaak niet meer mogelijk om nog te herleiden wat er misgegaan is. Gelukkig hebben we met DHL kunnen achterhalen dat het om een fout van een bezorger lijkt te gaan en kunnen we dit verder afsluiten. Je wordt hierover nog bericht door onze financiële administratie. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, ^NT All4Plants Klantenservice
Ik wacht al bijna twee maanden op mijn tuinartikel bestelling nog steeds niets zelfs mijn mail word niet meer op geantwoord slechte zaak maar het geld hebben ze wel al twee maanden ze laten niets meer van zich horen het tuin seizoen is al begonnen over al in de winkel komen de aanbiedingen maar ik wacht nog steeds
Ik verwacht van een leverancier een snelle afhandeling van mijn order. all4plants doet dit goed.
Ik heb nog steeds niet mijn betaalde product gekregen
Beste Paulo, Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met de levering van uw order. We hebben uw track&trace nagekeken en zien dat uw product al dezelfde dag aan DHL is meegegeven. Helaas is hier bij DHL iets misgegaan. Zij vermelden bij uw trace: 'Onjuist gesorteerd, vertraagd door opnieuw sorteren'. We vinden het spijtig dat dit net bij uw order is gebeurd. Gelukkig zien we ook dat de order 4 dagen later vervolgens toch bezorgd is kunnen worden door DHL. Onze excuses voor het ontstane ongemak. We hopen dat u blij bent met de ontvangen producten. Vriendelijke groet, ^NT All4Plants Klantenservice
Al meerdere keren besteld op deze site en nu ook weer alles goed verpakt en zonder schade afgeleverd. Planten zijn weer erg goed van kwaliteit.
Alles ontvangen zoals gewenst
Helaas deed het handstrooier niet wat het moest doen, het strooide niet. Het artikel terug gestuurd. Antwoord ontvangen dat het naar behoren werkt. Vervolgens mag ik retour- verzend en onderzoekskosten t.w.v 58% van de artikelprijs betalen. Kortom een goede les. Je kan beter bestellen bij bol.com.
Beste Mike, Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. We snappen dat je baalt omdat het anders is gelopen dan gedacht, dit vinden wij ook erg vervelend. Het is ons beleid dat we producten die vanwege een defect worden teruggestuurd eerst testen om vast te stellen waar het probleem ligt; om te zien of we onze leverancier voor een vervangend product kunnen benaderen, of dat we zelf schuld hebben of - wat ook nog wel eens voorkomt - dat er bij het in gebruik nemen misschien iets verkeerd is gegaan of over het hoofd is gezien. Het komt bij het door u gekochte product nog wel eens voor dat de batterijen die erin worden gestopt niet naar behoren werken en dat het product daarom onterecht als defect wordt bestempeld. We weten niet wat maakt dat u niet tevreden was over de werking, maar hier werkte alles naar behoren. Verder, omdat we onze prijzen graag eerlijk en laag willen houden kiezen wij voor dit beleid, waarbij - indien terecht - de betrokken klant betaalt voor eventuele onkosten. In tegenstelling tot andere bedrijven zoals Bol.com die deze extra kosten verdelen over alle klanten door dat door te berekenen in de prijzen. Indien het product inderdaad defect was gebleken dan hadden wij dit product voor u vervangen en de extra verzendkosten vergoed. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, ^NT Team All4Plants
Snelle levering. Goed verpakt.
Goede webshop. Prima en discrete levering. Ben er blij mee
Ik zocht een verticuteerhark voor het Wolf-systeem dat wij hebben. Snel gevonden, snel besteld en binnen twee dagen bezorgd. Heel tevreden.