Webshop werkt goed en duidelijk, levering beloftes worden nagekomen

Product nog niet kunnen testen

Geweldige medewerkers top service

Ik maakte een typ fout met mijn email invullen en het werd heel netjes aangepast door de team all4plants

KOOP HIER NIET - Waardeloze service en schandalig slechte bereikbaarheid!

Mijn bestelling van 11 januari 2021 heb ik tot een week geleden niet mogen ontvangen. Doordat DHL het pakketje nooit bij mij heeft aangeboden en direct retour heeft gezonden vroeg All4Plants mij nu de verzendkosten voor een tweede keer over te maken zodat ik de order alsnog kon ontvangen. All4Plants stelt dat mijn huisnummer onvolledig was ingevuld bij het bestellen, maar deze heb ik na het bestellen bij DHL aangevuld met een toevoeging waarvan ook bewijs gedeeld is met All4Plants. Wel in orde dus. Alleen blijkt dat DHL en All4Plants hier niks mee doen en dus kon het pakket niet worden afgeleverd. Wiens fout is dit? U begrijpt dat bovenstaande situatie ervoor zorgde dat ik contact met de klantenservice wilde opnemen maar u raadt het al; weinig tot geen gehoor. Belletjes worden niet opgenomen, mails worden niet beantwoord en inmiddels was ik een maand verder. Waar-de-loos! Als je denkt; 'dan annuleer je bestelling toch?' Zo makkelijk was dat niet. Bij annuleren zou ik de retourkosten van DHL voor mijn rekening moeten nemen a €8!! Uiteindelijk om van het gezeik met deze klote site af te zijn de verzendkosten voor de TWEEDE KEER betaald en het pakketje godzijdank mogen ontvangen. Wat een theater van deze amateurs. Waar ik dacht een kleinere webshop te helpen met de bestelling, heb ik enorme spijt. Voortaan bestel ik weer bij gerenommeerde webwinkels als een bol.com. Dit is simpelweg waardeloos! >> BESTEL HIER NIET!! <<

Goed en snel

Goede site, en snel servies. Toppie

Efficiënt en gewoon goed

Bestellen was eenvoudig, ik had na 17:00 besteld, maar keurig na 2 dagen binnen. Echt aan te raden!

Keurig netje geleverd

Keurig netje geleverd wat niet leverbaar was het geld de volgende dag al op de rekening Terug gestort, heel netjes!

Quick and seamless transaction

Quick and seamless transaction. Highly recommend

uitstekend

keurige snelle levering, met een leuk kaartje

Slechte service

Slechte service. Bestellingen worden iedere keer pas na drie dagen verzonden. Soms ontbreekt er iets wat dan door hun wordt ontkent.

Snelle levering, goede producten en goede communicatie!

Producten werden snel geleverd, werd goed op de hoogte gehouden waar de bestelling zich bevond en producten voldoen aan wat ik ervan verwachtte!

Machtig

Kan in mei gewoon twee weken met vakantie

Geweldig!

Ik had zelf per ongeluk een verkeerde postcode doorgegeven, maar jullie hebben dit aangepast adhv mijn telefoontje. Top service ! En ook nog vriendelijk

Prima Spullen, Prima prijs, Prima bezorging

De tweede keer dat ik wat besteld heb. Het enige minpunt is, dat het me niet lukte om een account aan te maken.

Geweldig tot in de puntjes

Netjes en correct

Snel geleverd ! Super tevreden betreffende de kwaliteit van de goederen.

Goede, snelle levering met een goede prijs.

Goede, snelle levering met een goede prijs.

Buena, aunque con dudas

El pedido llegó rápido , pero falta la bomba de agua del equipo

Prima, keurige en snelle levering, we hebben er een prachtige schep bij

Helder en snel

Helder en snel

Uitstekende ervaring

Snelle levering, voortreffelijke kwaliteit en een heel goede website.

Helaas

Inhoud verpakking was niet compleet. Helaas geen reactie tot op heden gekregen van klantenservice. In afwachting

Snel, kwaliteit, ruim assortiment, kortom prima speciaalzaak!

Uitstekend.

Lekker snel geleverd

Goede prijs en snelle levering!

Rangeerweg 6

6114BC Susteren