Nice, but shipping took longer than expected and not email response

When the website announces shipment within the same day if the purchase was before 17:00 one would expect so. However, my products were not shipped until a week after my purchase, and delivered a couple of days after that. The mail I sent to info did not receive an answer. Otherwise, good products and prices, nothing to complain about that. Overall, fine, but the shipment delay will make me think twice wether I'll purchase again.

• Would you recommend us? No

Product zoals omschreven goeie prijs kwaliteit verhouding

Goeie ervaring snelle levering

Voldoet aan dat waar het aan moet voldoen.

Bestelling was op tijd bezorgd,had nog effe gebeld omdat ik er om verlegen zat werd vriendelijk te woord gestaan. Dus dik tevreden ga mijn verdere bestellingen daar ook doen. René.

prima en snel

Zeer slecht

Ik heb een product besteld en heb toen de verkeerde product gehad. Ik heb die retour gestuurd en heb mijn bestelling nog steeds niet ik heb toen gebeld en ja ik had gelijk dat het te lang duurt en dat ik het zo snel mogelijk zou toe gestuurd krijgen. Dus ik hoop een deze dagen mijn bestelling ontvang.

Snelle levering en goedkoop

Vrijdag mijn tuingereedschap besteld en zaterdagmiddag in huis Super levering en niet duur!

Correcte en snelle levering

Eerste bestelling bij All4plants geplaatst op vrijdagmiddag. 4 producten. Kreeg overal een bevestiging van: bestelling, betaling, factuur en verzending. Redelijke verzendkosten. Dinsdag tegen de middag geleverd in nette en correcte verpakking en staat. Niets op aan te merken. 5 sterren.

Goed product, in goede staat ontvangen.

Ruim voor vrijdag 17 uur besteld. Dinsdag erop is het product ontvangen. Product ondertussen uitgebreid getest: zand uit grintpad zeven. Puik product.

Snel gevonden wat ik zocht

Snelle levering. Goede kwaliteit-/prijsverhouding

Dikke prima

Duidelijke website, snelle levering en goede klantenservice. Had door mijn eigen fout een verkeerd item besteld, teruggestuurd en binnen een paar dagen stond het geld weer op m'n rekening.

Snelle levering.

perfect

alles volgens afspraak

Snelle levering en goeie spullen

Snelle levering en goeie spullen

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen voor een goede prijs

Snel en goed

Tuinstrooiwagen besteld. Snel geleverd, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een keer en nooit weer

Vandaag besteld morgen in huis nee drie dagen later eindelijk de spullen in huis waar je dan met spoed op zit te wachten gelijk smorgens besteld dag later gebeld meneer is onder weg 2 dag gebeld nee meneer gaat als goed is vandaag op de post haal dan ook vandaag besteld morgen in huis van de site af

Snelle nette bezorging

Had wat spullen besteld was al vrij snel voorbereid en er stond niks op nalevering. Hele snelle bezorging netjes verpakt. Zeker een aanrader als je spullen wilt bestellen voor je tuin/vijver.

Perfect en snel geleverd.

Heel snel geleverd, goed verpakt. Product voldoet volledig aan wensen.

Helaas!

Als All4plants.com met post.NL had gewerkt was het 5 sterren geweest. Nu niet. Bezorging door DHL was geen goede ervaring. Er werd 's avonds keihard op het raam gebonsd. Er is gewoon een goed zichtbare bel. We schrokken natuurlijk erg. Toen wij de bezorger vroegen waarom hij niet gewoon de bel had gebruikt werd er niet heel hoffelijk gereageerd. Jammer.

Snelle levering.

Snel geleverd. Prima verpakt. Duidelijke communicatie.

Aangegeven werd: "voor 17 uur besteld is morgen in huis". Dat werd een dag later. Maar producten zijn correct geleverd

Prima artikel

Heel tevreden met het artikel. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Top ervaring

Goed en snel

Ik zocht en vond een waterdief. Snel bezorgd!

good

good