Prima bedrijf, prijs kwaliteit is goed.

Goed bedrijf, prijs kwaliteit is goed en snelle levering.

Altijd op tijd wat ik nodig heb

Ik ben zeer te vreden over de goede service.

Goede producten voor een goede prijs.

Prima producten, snel ontvangen en tegen een goede prijs!

Niet heel byzonder maar prima

Wat gedoe met betalen wat toen niet lukte via de website. Werd telefonisch niet heel vriendelijk geholpen vind ik, moest overal zelf achteraan en vind zelf €35 verzendkosten ook heel veel voor een plasticcompostbak die nog geen 5 kilo weegt. Verzending duurde vrij lang en niks was ingepakt of een “leuk kaartje” erbij oid. Producten zijn prima maar de service dus heel matig.

Teleurstellend

Bijna twee maanden moeten wachten op levering van één product. Tweede product nog steeds niet leverbaar. Door u telefonisch beloofd dit tweede product te crediteren, maar dit is nog altijd niet gebeurd.

snelle levering , goede overzichtelijke site, en niet geheel onbelangrijk niet duur...alles bijelkaar top service.. een aanrader in deze tijd om je spullen voor de tuin te bestellen ...

It's Legit

At first I didn't know whether or not to trust the site. I wasn't sure if it was a scam or legitimate. I searched on Trustpilot to check and it looked good. I can confirm, after making a purchase of ~€200, that the site is legitimate, they go by another company name located in the southern part of the Netherlands, near Belgium. Tldr; It's legit and personally had a good/decent experience. Order came in ~3 days.

Prima producten

De producten zijn precies wat ik verwachtte en ze werden snel geleverd.

Very good!

I am happy with my order!

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Duidelijke site. Niks op aan te merken.

normale prijzen,snele verzending,en goede kwaliteit

Besteld en ontvangen.

Betrouwbaar en kwaliteit.

Prima ervaring. Goede prijs- en kwaliteit verhouding. Aanrader.

Goed en correcte levering

Goed, snelle levering

Goede website

Goed en snel geleverd.

Snelle levering, alles goed verlopen.

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Goede prijs, snelle levering, duidelijke webshop

Snel, goed en goedkoop

Ruime keuze in producten en snel geleverd.

Reageren niet op berichten

Wordt niet gereageerd op mail. Tot 2 x toe....

Fouten

Iedereen maakt fouten en dan gaat het erom hoe je het oplost. Bestelling op maandag geplaatst. Woensdag krijg ik telefoontje , er zijn bestellingen verwisseld. Of ik de bestelling wil weigeren. Per omgaande zou de juiste bestelling verstuurd worden. 1. Bestelling weigeren ging niet , ik was niet thuis. 2. Donderdag weer gebeld , maar zat in de auto. Daarna bleef het stil. Geen track trace van de nieuwe bestelling Geen mail van , we proberen je te bellen , kun je ons bellen ? Helemaal niets. 1 week later heb ik de bestelling herroepen. en 10 minuten later telefoon. (waarschijnlijk toeval) Het enigste waar ze zich druk om maakten. hoe krijgen we weer de verkeerde bestelling terug. Maat tot op heden geen geld terug ontvangen. Nu zal wel de smoes komen van de verwerking van de terugbetaling duurt een paar dagen , daar hebben wij geen invloed op. Van Coolblue weet ik , het hoeft maar een paar dagen te duren. Mijn advies , kijk verder dan deze winkel

Zéér matig.

Geen of zéér slechte communicatie. En uitsluitend na mijn eigen initiatief. Zending na 3 weken incompleet en beloofde terugbetaling nog niet geschied. Een leuk kadootje in de deellevering als compensatie.

HEEL PROFESSIONEEL, VAN BESTELLEN TOT AAN DE DEUR

DE SERVICE EN WIJZE VAN VERZENDEN IS UITSTEKEND. GA ZO DOOR.

Rangeerweg 6

6114BC Susteren