Ej fått varan

Beställde tapetprovet för 10 dagar sedan och ej fått varan.

Bra kundservice

Allt är bra.

Otroligt missnöjd

Aldrig varit med om en mindre hjälpsam kundservice. Omöjligt att få svar via telefon och på mail dröjer det veckor mellan svaren. Ohjälpsamma och verkar inte vilja lösa ärendet. Jag avbeställde min order tre dagar efter jag beställa denna. Jag hade inte fått avisering eller någonting om att denna var packad eller skickad och på hemsidan stod det ”behandlas”. När jag väl får svar från kundservice får jag information om att ordern är skickad men ingen kan ge mig svar på när denna gått från företaget och de kan inte heller ge mig ett spårningsnummer. Dessutom vill de debitera mig 25% av ordervärdet pga annullerad beställning. Jag får bilagor skickat till mig på tyska och det är ingen som kan skicka dessa på svenska eller engelska. Kort sagt - sämsta företaget jag någonsin handlat av. Omöjliga att få tag i och sjukt dålig kundservice. Skulle inte rekommendera någon att handla av Bricoflor.

Inget att rekommendera!

Jag googlade efter något specifikt trägolv och hittade det jag sökte för ett bra pris på Bricoflor.se. Jag ville direkt beställa, men valde att beställa ett prov och det gjorde jag. Provet skulle levereras inom ett par veckor, men den kom aldrig fram. Jag ringde flera gånger till kundtjänst, väldigt svår att komma fram och två gånger fick jag helt motsägelsefulla svar, att det skulle komma imorgon och att det skulle komma om en vecka. Det har gått nu två månader och varuprovet inte har kommit. Tur att jag valde betalningsmetoden att betalas efter mottagen vara. Spå min tips till er är att inte slösa tid och pengar på den leverantören.

Skit

Under all kritik. Har dag efter dag väntat på tapeter som aldrig anländer. Det stod 6-8 dagar till jag får hem dem. Beställde dem 18/7... Anneli Lindqvist

Ingen leverans, ingen återkoppling

Hej, Jag har försökt nå Bricoflor under en månads tid. Har betalat för prover som ska komma som inte kommit. Har också försökt nå Bricoflor på både telefon samt mejl men inte fått någon återkoppling på över en månad. Detta medför tyvärr att vi inte kan sätta igång med processen och sinkar allt lite. Tacksam för feedback om ni ser detta :) Tusen tack för förhand. Mvh Linnéa

Katastrof och skojeri

Beställ inget från detta företag. Har försökt 2 gånger men det enda som kommer är fakturan. Svarar inte på Mail och lyckas du få svar på telefon så är det en tysk som inte vet någonting och säger att han ringer tillbaka. Men det sker aldrig. Så köp någon annanstans.

Bra!

Jättebra att man kan beställa provbitar för att se både på färgen och känna på kvaliteten. Ganska lång leveranstid och dyr provbit men det är det värt så man inte köper "grisen i säcken".

Felaktig produktinformation

Beskrivningen av tapeten stämde inte alls med verkligheten. Även bilderna var missvisande. Känner mig lurad. Måste ändå själv stå för returfrakten.

Inte bra

Jag har inte fått mina prover har skrivi Mail men inte fått svar har pausat betalning i klarna tacksam om ni tar bort beloppet i klarna

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Har inte fått min beställning

Har mailat om de men ännu inte gått svar. Så kan inte skriva recension. Men kontroller gärna var mina varor är och återkoppla Hälsningar Violeth

Fantastiskt välpackad

Verkligen väl emballerad. Inga skador som vi kunde se. Där borde en del i sverige ta efter. Väldigt vackert golv, svarade exakt upp till min förväntan. Ett minus är att supporten pratar engelska, lite knackig sådan, men det gick bra. Över lag väldigt nöjd

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Didn’t want to sell any floor

Bought floor online on a weekly offer, no update for 3 weeks after purchase. Get a email after 3 weeks that the flour is out of stock and I can pick between 2 other floors. Call the customer service and after 4 hours they get to me and says if I want one of the other floors they suggested it will cost additional 50% for because the same series of floor with a different shade isn’t on sale. Canceled the order and buying my floor from a different shop

Lång leveranstid

Paketet försvann efter vägen. Inte Bricoflors fel men det gick inte att få kontakt med dem, varken på telefon eller mail. UPS hittade så småningom paketet så det löste sig på men föredrar att handla med företag som svarar i telefon och på mail.

Ej fått varan

Ej fått beställd vara. Svara ej på mejl. Svarar ej i telefon

Bra matta

Beställde matta från er, lite lång leveranstid men annars väldigt bra.

Utmärkt

Fint tapeter papper

Dålig kundservice

Beställde golv, priset visade sig vara fel så beställning blev makulerad av er, problemet är att det tog flera veckor innan ni gjorde det så vi gick ock väntade men det kom inget golv

Utmärkt

Snabb leverans.

Snabb leverans bra produkt

Första gången

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag fick inte min beställning!!!

Beställning 14000004192 kom aldrig fram. Tekniskt fel när jag ringer er service :(

Kanon!

Bra utbud, bra priser, snabb leverans!

Stadig tapet

Stadig tapet som man kan "flytta", ingen mösterpassning så bara att nyttja rullens fulla längd.

I have not got my order yet. I placed it more than a month ago

I have not got my order yet. I placed it more than a month ago

Inte så smidigt

Tyvärr tog leveransen av proverna 3,5 veckor, och då fanns det inte längre tillräckligt mycket kvar.

Hochstrasse 10

42105 Wuppertal

08-121 114 49

Over BRICOFLOR.SE

Vi är Europas största nätbutik för golv och väggar. Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda de bästa priserna och förstklassig produkter sedan 2006.