Laden reviews...
99 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten spreken consequent over de algehele ervaring, met nadruk op hoge kwaliteit en betrouwbare levering. De beoordelingen noemen eenvoudig bestellen, goede verpakking en duurzame producten. Veel respondenten ervaren een goede prijs-kwaliteitverhouding en waarderen het praktische ontwerp. De feedback wijst op een positieve en herhaalde aankoopervaring.
Snel geleverd , super handige food containers
19 June 2026
karin
hilversum
Service van LocknLock is uitstekend. Van bestellen tot levering tot eventuele retour. Informatie over maatvoering - binnen- en buitenmaten zou iets duidelijker mogen, tenzij ik echt niet heb opgelet!
17 June 2026
Michiel
Blaricum
Makelijl te gebrijken
15 June 2026
Christian
Someren
Sluiten goed, zijn lekvrij, kunnen in de vriezer. Makkelijk te openen.
9 June 2026
Saskia
Ouderkerkerk
Zien er beiden goed uit en erg fijn in gebruik, de maten zijn perfect.
6 June 2026
J
DH
Ik wou wat meer bakjes om in te vriezen En deze waren laag dus makelijk te stapelen. En goed aftewassen in de vaatwasser
3 June 2026
Toon Hopman
Gennep
Keurig verpakt aangekomen.
22 May 2026
Joke Sertons
's-Hertogenbosch
Wat een fijne bewaar dozen. Mijn lades zijn nu mooi overzichtelijk én schoon. En t akker belangrijkste is dat t super vers is en blijft.
16 May 2026
Wilma
Oss
We hadden al reeds eerder van deze bakjes. Onze set uitgebreid met diverse andere maten. Voorlopig kunnen wij weer vooruit.
15 May 2026
N. E. S. G. Nieskens
Asenray
fraai en doelmatig.
10 May 2026
Egon
Bergambacht
Het was een aangename verrassing dat je voor het bestellen / afrekenen ook de optie kopen via Bol hebt Dit ben ik nog niet eerder tegengekomen De Yoghurtbekers zijn netjes geleverd en je wordt op de hoogte gehouden van de status van levering
5 May 2026
Vanessa
Middelburg
Ik gebruik nu al 20 jaar lock&lock-bewaardozen en ze blijven goed. Heb de verzameling nu uitgebreid met wat grotere dozen. Ze lekken niet en zien er ook nog leuk uit, althans de gekleurde eco-doosjes.
3 May 2026
C
Gouda
Ik mailde met een vraag en kreeg heel snel reactie die erg vriendelijk en meedenkend was, dus daar was ik blij mee! Uiteindelijk besteld en ben blij met de producten. Had al een aantal bakken van Lock&Lock, dus wist dat ik goede kwaliteit kocht. Goede service en kwaliteit dus!
15 April 2026
Inge
Noord-Scharwoude
Alles zoals je graag wilt hoe het gaat, is gebeurd. Goede communicatie, snel bezorgd. Mooie producten enz. Een aanrader!
7 April 2026
Sandra
Leeuwarden
De bestelling was via het web snel en goed uit te voeren. Heb de goederen afgehaald in Soest. Een hele vriendelijke dame heeft mij daar geholpen.
3 April 2026
Ben
Eemnes
Nu was ik het echt zat dat mijn rijstewafels en beschuit vrij snel na openen van de verpakking 'oud' werden. Op zoek gegaan naar bakken die echt goed zouden sluiten. De twist van LocknLock doen echt wat ze beloven, nu 1 week in gebruik en erg blij met de kwaliteit van de bakken. En het belangrijkste: beschuit en rijstewafels blijven vers smaken!
27 March 2026
Lisette
alkmaar
Product niet ontvangen
Beveelt niet aan
26 March 2026
Lena
Berg en dal
Joghurt bekers voor mijn dochters gekocht, handig in gebruik, goed volume en ook nog mooi! Zo ook de grote lunchbox! Aanrader!
25 March 2026
Wendy van Spreuwel
Geldrop
Heb al diverse dingen van Lock&Lock opgespaard met spaaracties in de supermarkt en moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben!
20 March 2026
Gerlinda
Nieuwerkerk aan den ijssel
Goede prijs- en kwaliteitverhouding
9 March 2026
Marianne
Chaam
De twist is super fijn om soep in te vriezen
1 March 2026
Annie Mulder
Pannerden
Gemakkelijk te bestellen op de website. Snelle levering. Op tijd bezorgd. Goed verpakt. Wij gebruiken Lock & Lock al jaren, de vershoud dozen zijn heel gemakkelijk en nagenoeg onverwoestbaar. Prima product.
1 March 2026
Ger
Hoeksche Waard
Eindelijk een vershoudbakje dat gemakkelijk sluit en open gaat !! Dit is bij producten van andere merken een heel groot probleem, o.a. bij mensen waarbij de krachten van de handen een probleem zijn (veelal bij ouderen). Ná test en langdurig gebruik van allerlei varianten zijn de producten van Lock&Lock de beste in gebruik. Helemaal geweldig ! Wij zijn in contact gekomen met producten van Lock&Lock via reclame bij Hoogvliet.
26 February 2026
Fred
Utrecht
Snel verzonden en ziet er goed uit.
22 February 2026
Yvonne
Voorhout
Mooie en goede bakjes met deksel Wij gebruiken deze voor grote hoeveelheden aan tabletten te organiseren
22 February 2026
B.
Herkenbosch
LocknLock staat voor gemak, slim bewaren en minder eten verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van de dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LocknLock oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LocknLock heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken.
Oostergracht 3
3763 LX Soest