Uitstekende service

Wanneer een onderdeel kapot gaat krijg je uitstekende service wanneer je het wil vervangen.

We genieten elke dag van Lock&Lock topproducten!

Elke dag beginnen met drinken uit lekvrije bekers. Elke dag koffie in geweldige thermoskan. Water mee in originele bekers. Alles opgeborgen in grandioze vershouddozen. Klasse!

Fijne sluiting

Opnieuw vier stuks gekocht na intensief gebruik van vorige afgelopen 5 jaar

Vlotte levering, keurig verpakt. Prima afhandeling. En cadeautje erbij.

Hele fijne dozen

Hele fijne dozen

Zeer goede kwaliteit

Gebruik 2 vershouddozen al vele jaren voor ontdooien KVV rollen (voor de hond) in de koelkast. Net overgestapt naar ander merk vlees, waarvoor ik iets grotere maat vershouddoos nodig heb.

Zeer symphatieke website

Overzichtelijk aanbod en gemakkelijk bestellen

Snel geleverd. Goed verpakt. Bakjes voldoen prima aan onze eisen.

Mooi en goed product

Snel en netjes geleverd Heel blij mee

Heel goede service.

Ik bestelde een langwerpige vershouddoos, maar deze bleek net te lang voor in het keukenkastje. Gebeld en uitgelegd. Ik kon hem terugsturen en ze zouden meteen na ontvangst de kleinere opsturen. Super service.

Perfect maatje bewaar bakje.

Reuze blij . Pas een gastric bypass gekregen, dus elke keer kleine beetjes eten. Deze bakjes zijn perfect voor het verdelen en bewaren van hetgeen ik gemaakt heb.

Goed product en. Goede service

Super voorraad bakjes

Ik heb de bakjes in alle maten. Echt super bakjes. Lekken niet. Diepvries en magnetrin geen probleem. Snelle levering en altijd attentie bij bestelling.

Super snel, duidelijk en een heel mooi product

Handig in gebruik.

Makkelijk in gebruik sluit goed.

Uitstekende producten van eveneens uitstekende kwaliteit

Ik heb al vele bakjes in gebruik zowel voor voedsel maar ook de kleinste bij reparaties van electronica om. De kleine componenten inte doen en zo dus bij elkaar te houden.

Leuke kleurrijke bakjes, sluiten soepel en goed af

Ik dacht dat ik er teveel besteld zou hebben… maar ik heb ze nu al bijna allemaal in gebruik! Heel blij mee, superfijn dat dit ook in de vaatwasser, magnetron en oven kan!!

Uitstekend.!

Alles zag er goed uit en de koekdoos, beschuitbus en rijstwafelbus zijn al in gebruik. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen.

Mooi en degelijk

De eerste indruk is: mooi en degelijk, ik hoop dat ze mooi blijven bij gebruik in de vriezer, magnetron en vaatwasser. Mijn oude goedkope bakjes werden nl heel lelijk.

Geweldige service en nog betere bakjes!

Wat een onwijs fijne bakjes zijn dit! Van elke lijn wel iets gekocht en het blijft me verbazen hoe fijn alles in gebruik is. Na een beschadigd bakje gehad te hebben kreeg ik al gauw te horen dat ik dit zelfde bakje gratis bij mijn volgende bestelling zou krijgen. Hiermee is mijn mening dat de service geweldig is! Al met al echt super producten! :)

Geweldig!

Wat een heerlijke doosjes, passen netjes op elkaar en kunnen in magnetron en vriezer.

Iets te klein uitgevallen

Dacht dat er een half brood inpaste maar de doosjes waren te laag jammer maar helaas , nu voor andere toepassing in gebruik. Volgende keer brood ff nameten en niet op de afbeelding afgaan

Gewoon goed

What you see is what you get

Goede service en producten met een hoge kwaliteit.

Ik ben een groot gebruiker van lock&lock. Producten blijven veel langer vers. Is milieuvriendelijk en ruimte besparend.

Ideale smoothie beker to go

2 smoothie beker(600 ml) to go aangeschaft. Ideaal. Makkelijk mee te nemen en lekvrij. Top product.

Oostergracht 3

3763 LX Soest

Over Lock&Lock

LocknLock staat voor gemak, slim bewaren en minder eten verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van de dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LocknLock oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LocknLock heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken.