Leverdatum

Zou na 1 dag geleverd worden. Werd 12 dagen later geleverd. Bestelling kan ook niet meer geannuleerd worden! Slechte service!

Goede prijs en snelle levering

Aankoop eSHa 2000. Nergens goedkoper gevonden. Verzending ook goedkoop en snelle levering. Top!

Uitstekende service

Snelheid levering en Omschrijving product helemaal uitstekend.

Tevreden

Garnalen slecht verpakt.

Ik bestelde op 2 januari garnalen die volgens de website op voorraad waren en betaalde extra voor zaterdaglevering. De levering kwam echter niet aan. Pas na contact kreeg ik te horen dat ze tijdens de feestdagen niet verzonden hadden, terwijl dat niet duidelijk op de site stond. Er werd voorgesteld om de bestelling maandag te versturen. Ik ging akkoord met terugbetaling van enkel de zaterdagtoeslag, op voorwaarde dat de dieren dan snel zouden aankomen. Vandaag kwam het pakket toe. Al bij het opnemen van de doos voelde ik dat er iets mis was: veel water, een uitgewerkte heatpack en geen isolatie. De garnalen lagen op hun rug, dood of stervend. Ik heb dit gemeld met foto’s. In de reactie werd gezegd dat dit mijn eigen fout was omdat ik “aangedrongen had op verzending”. Dat voelt onterecht: de verzending zou maandag sowieso gebeuren en ik ben niet gewaarschuwd voor risico’s, weersomstandigheden of verpakkingskeuzes. Ik had verwacht dat levende dieren correct geïsoleerd en winterproof verzonden worden, of dat verzending in winter tijdelijk wordt uitgesteld, zoals andere handelaars soms doen. De combinatie van dode dieren en de manier van communiceren heeft me erg geraakt. Ik had graag transparantere informatie en meer verantwoordelijkheid gezien. Ik kan indien nodig foto’s en e-mails tonen ter verduidelijking van mijn ervaring. Voor mij: helaas geen herhaling.

Parfait

Service super rapide , merci

Mooie plantjes verpakking kon beter

Mooie plantjes, snel geleverd. De individuele verpakkingen zaten echter redelijk los in de grotere doos. Door het transport zijn deze gaan bewegen waardoor er wat schade was.

Beste shop in de branche

De eigenaar weet duidelijk waarover hij het heeft en gaat je, in tegenstelling tot sommige andere shops, geen commerciële praatjes verkopen. De in vitro planten die ik er heb gekocht, zijn een streling voor het oog en groeien vlot, ik blijf dus terugkeren + hij verdeelt SeaChem producten, welke imo de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben.

levering in orde

alles correct en in goede conditie

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Niet tevreden

Waren 3garnalen dood water was koud,de plantjes waren aan de slappe kant jammer

Great customer service

There was a mistake on my order, and my order was fixed within 2 hours and scheduled for delivery the next day. Very friendly, and I’d buy plants from here again. Also, the plants look beautiful in the tank and can’t wait to see what they look like in 6 months.

Alles was zeer vers en mooi verpakt..

Alles goed. Wel misschien op verpakking vermelden dat het fragille is. Want de doos waarin alles zat was redelijk beschadigd en sommige potjes waren jitgelopen. Denk dat er iets is misgelopen bij bpost. Nu doordat alles goed verpakt was van jullie had ik geen schade aan de plantjes.... Daarmee dat ik het niet slecht zou vinden als de doos zou vermelden dat er iets fragille inzit...

A refaire!

Produits conforme a la description, Colis reçu assez rapidement, Facilité pour la commande Mis dans mes favoris pour une prochaine commande, A recommander,

vlotte correcte levering

Snelle en correcte levering steeds

In orde

Het enige nadeel was dat na m’n bestelling geplaatst te hebben, ik geen bevestigingsmail kreeg, waardoor ik van plan was naar de winkel te bellen om te horen of de bestelling was door gekomen. Verder topservice. Mooie plantjes

CO2

PRIMA

Fast and effective! Thanks!

All purchased items are of food quality and delivery is fast! Greatly appreciated! Thanks

Rapide, bien emballé, à recommander !

Rapide, bien emballé, à recommander

Toppie

Très bonne

Commande et livraison extra merci

Stipte levering

Goed verpakt en goed kwaliteit! Stipte levering

Communicatie

Jammer dat u geen berichtje stuurt na de bestelling over leverings termijn .Zelf moeten vragen achter de bestelling , hoe ? Wanneer ? Artikelen dik inorde .

Alles keurig ingepakt en snel verzonden.

Misschien in de toekomst denken aan wat gratis staaltjes van voeding ofzo om producten te kunnen promoten of laten proberen.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

BV 662

3012 Wilsele

Over Aquascaper

Haal een uniek stukje natuur in huis! Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht! Getest en bewezen Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak. In vitro aquariumplanten De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. Mooie natuurlijke hardscape Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie. ✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit! ✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften. ✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta