Laden reviews...
114 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen spreken van snelle levering en nette verpakking. Klanten noemen de plantkwaliteit als positief en de informatie op de site als duidelijk. Enkele reacties vermelden vertragingen door externe factoren, maar de service blijft over het algemeen sterk.
3 March 2026
Jimmy
Belgique
Niet gekregen wat ik besteld heb niet juist aan geduid op de website
3 March 2026
Lorenzo
Wervik
Beste,
U hebt een manifold blok besteld van 29,95 euro, dit is een uitbreiding voor een CO2regelaar, deze is de volgende dag mooi afgeleverd.
U neemt contact met ons op dat je de Chihiros CO2 PRO regulator Limited besteld hebt, maar u hebt zich vergist, deze kost dan ook 199,95 euro.
Wij hebben voorgesteld om dit te ruilen maar je wou hier niet op ingaan.
Spijtig dat je je vergist hebt bij de bestelling, je vind dit ook terug op je factuur, je had geen interesse om dit recht te zetten, meer kunnen we hier niet betekenen, wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten van de klant, we proberen dit wel recht te zetten maar als de klant dit niet wil....
Bonjour Beaucoup de choix dans les plantes et matériels aquariophile Livraison rapide Content de mon achat
28 February 2026
Pascal
Belgique
Er zat een fout in mijn levering, maar dit werd uitzonderlijk snel opgelost. De dag erna had ik de juiste artikelen al in huis. Prima klantenservice.
25 February 2026
Michael
Brugge
Première commande et super satisfait de la qualité des plantes et de la livraison.
16 February 2026
Thierry
Argenteau
Een grote keuze aan producten. De webwinkel geeft duidelijke en volledige informatie over het product. Alles wordt netjes en stevig verpakt en snel bij jou thuis afgeleverd. Fantastisch !!!
14 February 2026
Pascal
Gent
Vlotte Communicatie. Snelle levering
13 February 2026
Rik
Sint-niklaas
Ik had 10€ extra betaald om deze zaterdag nog te laten leveren omdat ik de medicijnen dringend nodig had, eindstand was het hier pas woensdag en dan heeft de post niet eens aangebeld, met 4 man thuis en niemand heeft hun gezien dus vandaag pas mijn pakketje kunnen gaan ophalen in het postkantoor jammer genoeg. Dit was niet de fout van jullie bedrijf. Maar hiervoor wel 10€ extra betaald, als dit dan niet haalbaar is niet als optie erbij zetten
12 February 2026
Ilana
Melsele
Beste,
Als dit gebeurd mag je ons altijd contacteren, BPOST laat ons spijtig genoeg niets weten als ze een pakekt niet tijdig kunnen leveren.
We hebben de zaterdaglevering uiteraard terugbetaald.
10 soorten aquariumplanten besteld en deze snel ontvangen en in perfecte staat.
9 February 2026
Olivier
OOSTKAMP
Snelle levering.
8 February 2026
Kevin
Machelen
Mooi product, snel geleverd en mooi verpakt
6 February 2026
peter
Maaseik
Owner was friendly and speck english, highly recomonded
2 February 2026
Inuka
Scherpenheuvel-Zichem
Boek van ADA was niet meer voorradig. Ze hebben netjes contact op genomen voor een top alternatief. Zeer tevreden met de oplossing! Nu geweldig ander boek van ADA ‘ Origin of Creation’ Takashi Amano Biography! Dikke aanrader!
24 January 2026
Ruben
Groningen
Très satisfait de ma commande. Livraison rapide, produits conformes à ce que j’avais demandé et parfaitement emballés. Rien à redire, je recommande !
24 January 2026
Gregory
Bruxelles
Bij mijn eerste bestelling liep het even mis. Maar dit werd heel snel en professioneel opgelost ! Waar gaat er eens niks mis? Ik ga zeker nog bestellen .
23 January 2026
Patrick
Heusden-Zolder
Ik word er altijd goed geholpen
20 January 2026
Wim
Tremelo
De bestelling lag klaar zoals afgesproken. Vriendelijke man.
20 January 2026
Werner
Nijlen
8 januari planten besteld 2a3dagen verzending 12 januari mail gestuurd over mijn bestelling Antwoord plantjes moeten nog binnen komen (Begrijp ik) 13 januari plantjes verstuurd zonder tracking code 17 januari nog niks ontvangen ,geen planten en geen tracking . K mag al blij zij dat het geen vriestemperaturen zijn of de planten waren al kapot . Dus ik wacht nog steeds met veel ongeduld
17 January 2026
Marc
Belgie
Beste,
We hebben geen mail gekregen op 12 januari.
De planten die je besteld hebt waren niet op voorraad en kunnen daarom ook niet binnen de 2 a 3 dagen verzonden worden of aankomen.
De plantenleverancier is tijdens de feestdatgen gesloten en gaat pas terug open op 12 januari, dan kunnen we pas bestellen, deze planten komen aan op 19 januari en worden dan vers verzonden, het pakket mag je op 20 januari verwachten.
Zou na 1 dag geleverd worden. Werd 12 dagen later geleverd. Bestelling kan ook niet meer geannuleerd worden! Slechte service!
12 January 2026
Elias
Zedelgem
Beste Elias,
Je bestelling dateerd van 1 januari, je bestelt exotishe planten die niet op voorraad zijn, dan kunnen ze niet op 1 dag geleverd worden, als ze op voorraad zijn kunnen ze wel op 1 dag geleverd worden.
Eenmaal deze exotische planten zijn besteld (speciaal voor jou), kunnen ze niet meer geannuleerd worden. Gewone producten kunnen altijd geannuleerd worden.
- je besteld planten op 1 janurari, op 1 januari zijn we gesloten
- de groothandels zijn gesloten tussen 24 december en 6 januari
- na 6 januari vriest het tot -6, dan kunnen planten niet verzonden worden of komen ze niet goed aan
Spijtig dat je niet vermeldt dat je verse planten hebt gekregen die mooi zijn aangekomen.
Veelsucces met het aquarium.
Aankoop eSHa 2000. Nergens goedkoper gevonden. Verzending ook goedkoop en snelle levering. Top!
11 January 2026
Henk
Langemark-Poelkapelle
Snelheid levering en Omschrijving product helemaal uitstekend.
10 January 2026
Alain
LENNIK
10 January 2026
Tom
Maldegem
Ik bestelde op 2 januari garnalen die volgens de website op voorraad waren en betaalde extra voor zaterdaglevering. De levering kwam echter niet aan. Pas na contact kreeg ik te horen dat ze tijdens de feestdagen niet verzonden hadden, terwijl dat niet duidelijk op de site stond. Er werd voorgesteld om de bestelling maandag te versturen. Ik ging akkoord met terugbetaling van enkel de zaterdagtoeslag, op voorwaarde dat de dieren dan snel zouden aankomen. Vandaag kwam het pakket toe. Al bij het opnemen van de doos voelde ik dat er iets mis was: veel water, een uitgewerkte heatpack en geen isolatie. De garnalen lagen op hun rug, dood of stervend. Ik heb dit gemeld met foto’s. In de reactie werd gezegd dat dit mijn eigen fout was omdat ik “aangedrongen had op verzending”. Dat voelt onterecht: de verzending zou maandag sowieso gebeuren en ik ben niet gewaarschuwd voor risico’s, weersomstandigheden of verpakkingskeuzes. Ik had verwacht dat levende dieren correct geïsoleerd en winterproof verzonden worden, of dat verzending in winter tijdelijk wordt uitgesteld, zoals andere handelaars soms doen. De combinatie van dode dieren en de manier van communiceren heeft me erg geraakt. Ik had graag transparantere informatie en meer verantwoordelijkheid gezien. Ik kan indien nodig foto’s en e-mails tonen ter verduidelijking van mijn ervaring. Voor mij: helaas geen herhaling.
6 January 2026
Sarah
Gent
Service super rapide , merci
3 January 2026
Vincent
Erezee
Mooie plantjes, snel geleverd. De individuele verpakkingen zaten echter redelijk los in de grotere doos. Door het transport zijn deze gaan bewegen waardoor er wat schade was.
28 December 2025
Jeroen
Bredene
Haal een uniek stukje natuur in huis!
Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht!
Getest en bewezen
Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak.
In vitro aquariumplanten
De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten.
Mooie natuurlijke hardscape
Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie.
✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit!
✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften.
✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta
BV 662
3012 Wilsele