Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb een pomp "geschikt voor fecalien" zoals de site vermeldde gekocht bij de pompshop. Na een paar weken begon de pomp al te lekken en de krachtstroom motor trok ongelijk stroom waardoor de motor beveiliging uitviel. Ook was de keerring na korte tijd al lek waardoor de pomp niet meer zelf aanzoog. Na contact met de fabrikant bleek dat deze pomp niet eens bedoeld was voor mest en corrosieve stoffen. Na inspectie was duidelijk dat de keerring ver was ingesleten en tevens was de pompas gemaakt van gewoon staal. Na maanden lang aan het lijntje te worden gehouden door Lode Bleukx met smoesjes als "we zijn er mee bezig" en "de mechanieker gaat er naar kijken" kon ik hem eindelijk retour sturen voor inspectie. Eenmaal retour naar de pompshop reageert hij niet meer op zijn mail en nam hij de telefoon niet meer op. Al met al heeft deze pomp van 1400 euro amper 2 weken gedraaid. Wat een trieste service! Pomp weg en 1400 euro weg. Hoe kun je je zo opstellen als professioneel bedrijf. Misschien is dit een leuk adres om als particulier een dompelpompje van 100 euro te kopen. Maar voor professioneel spul moet je echt niet hier zijn!
Beveelt niet aan
23 December 2024
van den heuvel
asten
Aangename eerste kennismaking met de Pompshop. Bestelde een expansievat of drukvat voor mijn waterpomp. Mijn vragen werden via de chat vlot beantwoord. Goede communicatie, wat vaak bij webshops minder evident is...Bedankt voor de vlotte service.
7 June 2024
Chris Stevens
B - 9070 Destelbergen
bellen met een probleem en binnen de 72 uur is alles terug perfect in orde, en nog straffer, aan minder dan de helft van de prijs omdat ze door hun eerlijkheid alleen noodzakelijke herstellingen uitvoeren en niet zomaar alles vernieuwen. TOP!
29 June 2022
Timothy
Bonheiden
De juiste stukken werden snel gevonden op de overzichtelijke website. Afhandeling en betaling verliepen vlekkeloos.
9 October 2021
Marc
Mechelen
top
5 October 2021
Stijn
Kinrooi
Zit je in watersnood? Of wil je gewoon je tuin het hele jaar graag groen laten zien met regenwater dan ben je bij De Pompshop aan het juiste adres. Zelf mogen genieten van het juiste advies voor een waterpomp aan de juiste prijs. Liever pompen dan verzuipen!
19 August 2021
Arjan
Mortsel
Niks negatief te melden :-)
13 August 2021
Nancy
Putte
Gewoon, heel tevreden
7 August 2021
Werner
Meise
A++ Kwalitatieve pomp, goede persoonlijke aftersale service.
29 July 2021
Jeroen
Wilrijk
sommige artikelen zien er op foto net anders uit als in het echt
28 July 2021
Jeroen
puurs
Uitstekende service en uitleg.
26 July 2021
Renisan
Kessel
We komen graag bij jullie terug de volgende keer !
24 July 2021
Herman
Lubbeek
zeer goede service, snel antwoord gekregen
13 July 2021
Luk DE VADDER
TREMELO
Behulpzaam en goede uitleg
7 July 2021
Mia
Erps kwerps
Uitgebreid gamma, telefonisch advies en snelle levering. Alles volgens afspraak.
6 July 2021
FREDDY
Tongeren
Bij vragen ben ik snel verder geholpen en de levering van de toestellen is ook vlot verlopen. Topsite
25 June 2021
Michaël Paternoster
BETEKOM
21 June 2021
Geert Hauchecorne
puurs
Door een misverstand werd mijn bestelling geannuleerd. Toen ik pompshop contacteerde kreeg ik onmiddellijk antwoord. Minder dan 24 later werd mijn pomp geleverd.
2 May 2021
Prachtige service
24 April 2021
IGNACE
Stekene
Vlugge reactie op e mails en snelle levering
16 April 2021
Martine
Brakel
Vlotte levering en de pomp werkt goed Groeten Peter Labarque
13 April 2021
Jean Pierre
Kortrijk
stappen van verwerking en stand van levering tijdig medegedeeld aan te bevelen leverancier
3 April 2021
Hendrik
Vurste
Zeer correcte en snelle afhandeling, mijn vraag tot betrekking van koppelstukken werd snel beantwoord en ik kreeg een offerte hiervoor door zodat ik de onderdelen zelf niet moest zoeken.
31 March 2021
Charlotte
Kapellen
Met DePompshop.be is ons doel om de klant online even goed te adviseren zoals in een fysieke speciaalzaak. Wij hebben geprobeerd de webshop zo duidelijk mogelijk op te bouwen en daarnaast meerdere kanalen open gesteld om vragen te stellen.
Daarnaast hebben we nog enkele duidelijke instructievideo's gemaakt, zodanig dat u zelf de installatie van uw pomp tot een goed eind kan brengen.
Grote Steenweg 73
2560 Kessel